mandag den 11. april 2011

Nogle nøglesnore skal have "tøj" på...

Der ligger et par nøglesnore klar til at få tøj på, så jeg har kigget lidt på alt det skønne stof, der ligger overalt her i lejligheden :-) Og nu tror jeg, at jeg er kommet frem til disse match. Jeg har jo lidt svært ved at at skeje helt ud, men har det bedst med tone i tone - men det har I nok opdaget? Men det er jo så det, der er mig - og Kirkesjov, så det er der vel ikke noget galt i. Nogle gange har jeg bare lysten til, at det ikke skal være så pænt, men når så alt kommer til alt - så ender det alligevel med noget, der matcher :-) Har I det også sådan med et eller andet? Tænker noget, men gør noget andet?
7 kommentarer:

 1. åhhh ja, jeg vil så gerne skeje vildt ud ind imellem, men det bliver kun til semi udskejelser og for det meste så det passer sammen alligevel

  SvarSlet
 2. Synes at det er nogle kanonflotte 'sæt' du har fundet, og de er helt utroligt meget "Kirkesjov"! Det er jo netop det, der er det fede - at vi har hvert vores udtryk, og du har lige præcis dit, som du skal stole på og følge som det passer dig!
  Under alle omstændigheder er der med garanti ikke flere tilbage når markedet er slut, for de er edderfis'me flotte! :-D
  Følg dit hjerte og dine krea-hænder, og så skal det hele sgu nok gå. Hvem véd - måske vågner du en morgen med udskejning i hovedet! ;-)
  Ha' alletiders lækre aften, skønne Mette!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 3. Hehe, kan heller ikke lade være med at matche. Ville ønske at jeg kunne tænke lidt mere skævt... Men tænker at det måske kommer lidt med tiden også, når man bliver mere vant til at kigge på stoffer og sammensætninger osv... :)
  Synes det ser godt ud, kære Mette!

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er nogle rigtige gode match du har lavet :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 5. Fiiine ting du laver Mette.. måske du er frisk på lidt byttehandler på markedet?

  Hav en god dag.

  KH Berit

  SvarSlet
 6. Anja - Ja, det kender jeg jo alt for godt :-)

  Jane - Ihh du er som altid så sød! Og ja - det er mig, og heldigvis er der nogle med samme stil derude :-) Det der marked bliver altså bare en fest - glæder mig HELT vildt!

  Anne - Ja, det kan godt være det kommer med tiden - eller måske er det bare sådan vi er skruet sammen? Måske derfor jeg også er helt pjattet med dine ting?! :-)

  Mette - Tak skal du ha' :-)

  Berit - Jeg er da altid frisk på noget nytte bytte købmand - noget særligt du tænker på? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Kunne da bl.a. godt bruge en nøglesnor, og så har du jo også mange andre fine ting:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...