onsdag den 20. april 2011

Det er bare LØGN!!!

Min symaskine er gået i stykker! Sådan for alvor. Det plejer at være noget jeg kan fikse, når den laver ballade, men det her, kan jeg ikke regne ud!! Det er som om tromlen (den hvor undertråden sidder i) ikke drejer med rundt med den rigtige hastighed, så nålen rammer ikke det hul, der er i den.... Det er simpelthen bare det dårligste tidspunkt, det kunne ske på, eftersom stakken af halvfærdige projekter stadig er stor, og det var ligesom NU - i disse dage - at jeg skulle have dem færdige! Man har jo mest lyst til at sætte sig ned og tude, men hey - det hjælper jo ikke, så i stedet har vi inviteret "naboerne" på påskefrokost. Så drukner jeg min frustration i en snaps eller to.

For at gøre ondt værre, så kan jeg pludselig heller ikke overføre billeder til computeren? Så dem må I også undvære for nu.... Ahr men altså..... P..!!!!

Håber I andre har mere held med jeres grej :-)

7 kommentarer:

 1. Årh, søde Mette! Masser af medfølende kram herfra! Håber at dagen ender med at være ok og at symaskinen lige pludselig virker igen! Knus i massevis fra Jane

  SvarSlet
 2. Åh, din stakkel...har du prøvet at skille den ad? skrue dæksel af, tage trommel op og fiske syfnuller ud??? Min kan også skilles ad bagfra....har hevet tonsvis af fnuller ud....og så kørte skidtet igen.....panik,panik, og så her i påsken!

  Håber det løser sig!

  SvarSlet
 3. Min Pfaff har for 2 måneder siden haft fuldstændig problem. Den var ved symaskine-doktoren, som sagde, at tromlen havde forskubbet sig. Han sagde også, at han aldrig før havde set det problem i sine 35 som reperatør. Mærkeligt at du nu står med samme defekt. Heldigvis kunne tromlen sættes på plads igen, men jeg var uden Pfaff i over 1 uge. Go påskefrokost, og så håber jeg da, at der sker lidt symaskinemagi i løbet af natten. Mvh Louise

  SvarSlet
 4. Føler med dig - hvorfor sker sådan noget altid på de mest ubelejlige tidspunkter.
  Tror også, jeg ville prøve at skille den ad, og støvsuge den ren for fnuller - og håbe på er mirakel! Ikke noget med at puste, for så kommer alt fnulleret videre ind i motoren.
  -Og ellers kan du jo stadig nå at ringe et nødopkald til din forhandler, og høre om der er nogle gode råd.
  Pøj, pøj og god påske til dig og din familie - og den genstridige symaskine ;-)

  SvarSlet
 5. Hvis du ikke har prøvet det (hvilket du jo sikkert allerede har) så er sådan en dåse med trykluft genial til at rense maskinen helt for fnuller. Det redder ofte undertråden her hos mig. God bedring med maskinen!

  SvarSlet
 6. støvsug den for støv og gi den en gang symaskinolie så måske ??? ellers øv og øv og øv ...

  SvarSlet
 7. Tusind tak for alle jeres gode råd! Desværre er der ikke noget, der har virket :-( Men måske jeg skulle prøve det der med service en gang imellem mens den stadig er rask :-) Jeg tror vi er ude i at tromlen på en eller anden måde har forskubbet sig - der er i hvert fald slør i den. Øv øv.

  Men endnu en gang tak for alle jeres input. Man kunne jo have været heldig.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...