onsdag den 6. april 2011

Det mærkeligste tilbud!

I et svagt øjeblik gik jeg ind til den lokale bager for at kigge nærmere på de onsdagssnegle, der altid frister! 2 for 12 kr. - sådan! Men jeg har jo ikke brug for to, så jeg bestiller en. Selvfølgelig spørger hun så, om jeg ikke vil have to? Næ tak - bare en enkelt. Hun kommer stærkt igen med svaret - Jamen, du sparer en krone ved at tage to! WHAT? Så én snegl koster 13 kr., mens to koster 12 kr.!?? Det er da det mærkeligste tilbud? Men måske de ikke vil tjene penge dernede eller havde et restparti kanel, der var ved at løbe ud. Jeg ved det ikke - men med den størrelse, så ville de sælge ligeså mange, hvis det var en for 10 kr.


Jeg hoppede selvfølgelig på den og rendte afsted med to stk. Og efter en halv har jeg fået nok.... men uhhh - de er gode!!

7 kommentarer:

 1. super! mega billigt og underligt tilbud:)
  det kunne være man skulle svinge forbi en bager på vejen hjem

  x

  margit fra

  creativetail

  SvarSlet
 2. Uh, elsker onsdagssnegle :-) Og ja, ret skægt tilbud...

  SvarSlet
 3. Ja, jeg ville også have købt 2, bare fordi jeg så sparede en krone.

  SvarSlet
 4. Hold da op den ser godt ud:) Godt du holdt fast i kun at købe en:)

  SvarSlet
 5. Øj det mærkelige tilbud måtte også gerne lige være i nærheden af mig.. :-) den ser virkelig lækker ud den kanel kage.. :-)

  SvarSlet
 6. Ja, det var da et underligt tilbud. Man føler sig nogen gange som en idiot, når man står dér og fastholder, at man kun skal have én af et eller andet.
  Jeg vil altså ikke prakkes to på, men du burde have fået den ene for de 12 kr.

  Man skulle tage de to og så give hende den ene snegl tilbage igen...

  SvarSlet
 7. Mmmmhm mums jeg elsker snegle. Men så lækre der så de altså ikke ud hos min bager igår, så jeg blev mere fristet af en træstamme. ups.

  :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...