onsdag den 20. april 2011

Blomsterforsøg

Når nu symaskinen ikke vil, så har jeg kastet mig ud i et hæklet blomsterforsøg. De blev egentlig ret søde, så de fik en knap og kom på en nøglering. Meget feminine - måske for feminine? Eller bare forårs- og sommersøde?

13 kommentarer:

 1. jeg er vild med den røde med lilla blomst kan den blive min nu eller skal jeg vente til maj på fyn ???

  jeg synes de er super fine :)

  SvarSlet
 2. Hej Helle

  Den kan skam godt blive din. De koster 50 kr. Men jo lidt dyrt i porto, så jeg kan bare tage den med til dig på markedet, hvis det er?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  det er en aftale jeg kommer og køber den af dig den. 6 maj :)

  SvarSlet
 4. De er rigtig fine - hverken for meget eller for lidt.

  SvarSlet
 5. Det er da blevet rigtig fine :)

  SvarSlet
 6. Fine fine sager! Helt sikkert feminine, men vel ikke for feminine, eftersom flertalet af besøgende på forårsmarkedet vel nok viser sig at være af hunkøn...Må bare spørge dig, hvilken garn du bruger til dine hæklerier. Det ligner en mericeret (hedder det det??) bomuld. Farverne og shine-effekten er bare superlækre og giver lyst til at kaste sig over hæklenålene. Mvh Louise

  SvarSlet
 7. De er bare 100% som de skal være, nemlig rigtig fine.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 8. Balle, Mette, Louise og Lene - Tak :-) Det er dejligt at høre! Louise - ja, det er merceriseret bomuld fra Drops, som hedder Muskat. Det er super lækkert at arbejde med og giver en fin, fin finish :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. For feminine???? Nej er du da tosset, de er så fine, sikke fantastisk det må være vupti, vapti at komme på SÅ fin en ide. Glæder mig til at se alle dine fine sager til markedet... Kan slet ikke forstå, hvor I kære markeds-quinder får al den energi fra, til at få produceret alle de fantastiske ting.

  SvarSlet
 10. Altså jeg synes de er superfine :0) Ærgeligt at jeg ikke lige kommer forbi det marked, for jeg tror der kommer mange fine ting. Og disse nøgleringe gad jeg godt eje én af ;0)
  God påske og håber du får løst dit symaskine problem - har desværre ingen løsningsforslag!

  SvarSlet
 11. Superfine!!! Øv med symaskinen, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!
  KH Charlotte

  SvarSlet
 12. Tak Mette for garntip. Kan egentlig huske, at jeg engang for nok 5 år siden strikkede en trøje i lyseblåt Muskat, og det var en lækker sag, så nu må garnet prøves på hæklenålene. Mvh Louise

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...