fredag den 12. august 2011

TA-DA og en vinder!

Efter at have forceret naturens kræfter på Østerbro - 5 km. i silende regn - var det nu meget skønt med lidt kreatid og en kop varm the! Skal lige indskyde, at jeg løb min bedste tid post-fødsel - så tilfredshed at spore her :-)

Jeg fik gang i de søde hæklerier fra Laura. Jeg var jo ikke sen til at skrive til Laura, da hun viste de skønne hæklerier frem - baseret på mine favorit børnebøger, så nu kan vi præsentere lidt "Busters Mor/Kirkesjov" kreationer! Tusind tak til alle jer, der har gættet med. 11 har gættet rigtig, da det netop var puder, der var målet. Helt enkle, ensfarvede og så med de naive ænder i skønne farver. De er blevet lige præcis, som jeg havde forestillet mig - dog er kun 3 blevet færdige. Det er nok mest 3 tøsepuder, men de sidste to bliver i hhv. blå og grøn, så der bliver også lidt til drengene :-) Hvad synes I - er de ikke skønne? De ryger ned i butikken en af dagene - så må vi se om Brønshøj er klar til puder med hæklede ænder.





Men jeg har en idé mere med dem, så på et tidspunkt får I nok også det at se :-)

Jeg har trukket lod blandt de af jer, der har gættet på puder - og vinderen af en surprise bunke retrostof er Mette! Til lykke Mette - jeg håber du bliver glad for pakke :-)

14 kommentarer:

  1. De er jo intet mindre end fantastsiske!

    SvarSlet
  2. De er rigtig søde, ja :)

    SvarSlet
  3. Enig med Fru Wind, fantastiske er hvad de er!

    (kan ikke få lov til at kommentere som "mig selv" i dag, øv!)

    mange hilsner
    Pernille *med ny rød nøglering ;o)*

    SvarSlet
  4. Wow hvor er de bare super duper fine!
    Hvis ikke Brønshøj er klar til dem så er jeg ;o)

    SvarSlet
  5. Ej hvor er det super skønt!! Hurra for den første ting, jeg har vundet herinde på blog-land:-) Det ser jeg meget frem til at modtage!!
    Og hvor er det blevet til nogle fine puder:-) Så søde!
    Kh. Mette

    SvarSlet
  6. aaarrrhh ØV jeg troede lige det var mig ;D Men tillykke til Mette :D

    SvarSlet
  7. Årh, den fummelfingrede her kom til at slette din Lola Ramona kommentar i stedet for at udgive den. Gider du ikke lige prøve lykken hos mig igen, søde Mette. (Undskyld)

    Kram

    SvarSlet
  8. Skønne skønne puder, de er så søde :o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...