tirsdag den 16. august 2011

Oh joy! - og juniorsengesæt til salg!

Når selv den mindste stump elefantstof kan finde anvendelse - det er da bare lykken! Et lille bitte stykke blev reddet, selvom der i husholdningen var lidt misbilligende blikke over, at det ikke skulle smides ud sammen med resten af bunken af afklip og trådender. Men se nu bare her, hvor fint sådan en stump kan pynte på en suttesnor!Derudover har jeg erhvervet mig endnu et juniorsæt af de tyske retroelefanter, men to er mere end hvad Karen kan bruge, så derfor sætter jeg det ene sæt til salg. Prisen er 250 kr. og sættet er som nyt (tror faktisk aldrig, at det har været brugt).  På pudebetrækket er der to rækker elefanter og på dynebetrækket tre rækker ned lags begge sider :-)13 kommentarer:

 1. FruSund - Ikke endnu :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Jamen, skal jeg så ikke bare sige haps?

  SvarSlet
 3. FruSund - Det er du velkommen til :-) Send en mail på mettekirkeskovjensen@gmail.com.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Super at en bette rest kan ende på en suttekæde :o) Det er jo også der du tjener penge, når du bruger, hvad der var ment til skraldespanden :o)

  SvarSlet
 5. Hej Mette.
  Er suttesnoren købt eller bestilt til nogle?
  Ellers er Albert lige i den alder, hvor han er begyndt at bruge suttesnorene. Og ddnn her ville da bare lige gøre sig:-)
  Hvad tager du for den?
  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. He he - godt udnyttet!
  Herhjemme har manden min altså også ofte været liiige ved at smide en bunke bittesmå stofrester og afklip ud, som for ham bare lignede skrald, men for mig jo er det pureste guld! ;o)

  Forresten, hvis du kan undvære en lille bid af elefantstoffet med de blå/turkise elefanter og grønne blomster, så er jeg klart med på en bytter!! ;o)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 7. Mette - Nej, den er ikke solgt eller bestilt - blot lavet til butikken, men ligger stadig her hos mig :-) Mine suttesnore koster 119 kr.

  Ulla - Ja - jeg prøver at opdrage ham, og det er da lykkedes lidt, eftersom han skal have credit for et elefantsengesæt til 10 kr. på loppemarkedet nede på torvet for noget tid siden :-) Jeg ser lige på hvad jeg har.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Wauw, en drømmemand!!! Det er da kærlighed :-)

  SvarSlet
 9. Så vil jeg altså gerne bede om den:-)

  SvarSlet
 10. Det havde da været blasfemi at smide den rest ud... Godt udnyttet!!
  Kh Mia

  SvarSlet
 11. her var jeg vist for langsom! Er vild med begge sager!

  SvarSlet
 12. Mette - Den er din :-)

  Mia - Ja, ikke? Og ja, den passer jo ganske fint der - havde faktisk ikke lige overvejet at bruge elefanterne til det, men nu er det da ikke sikkert, at jeg kan holde op igen :-)

  Sebrina og Nicolai - Suttesnoren kan laves med det samme stof, hvis det er :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...