tirsdag den 2. august 2011

Pakken fra det tídligere DDR...

Jeg kan stadig forundres over, at nogle bag muren havde overskud til at designe farverige og skønne børnestoffer? Men måske var det noget af det, der skulle til, for at få livet i øst til at fungere i alle de mange år? I hvert fald er det nogle af de skønneste motiver babyer og børn er blevet puttet i, og nu er jeg den heldige ejer af en skøn bunke. Uhh, hvor har jeg kigget meget på dem og kunne næsten ikke falde i søvn igår aftes for bare ideer, der stod i kø for at komme ud! Silke havde puttet lidt ekstra godter i pakken - blandt andet et stykke med de lilla fugle. Det kan man da kalde bonus? Tjek hendes ting ud.... helt fantastiske sager hun får kreeret. Er især vild med hendes produkter til iPhone, iPad mm. - genialt med den afbidte pære!

Nu er der muligheder for lækkert sengetøj, tæpper og puder i stakkevis - sig til, hvis du må eje noget med et af de skønne prints. Hvilket er mon din favorit?


12 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare skønt, især de orange fugle og grønne katte<3 Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af de skønne stoffer:-)

  SvarSlet
 2. Wow jeg er vild med dem alle.

  Heldige dig :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne. En favorit...hmmm, det kan jeg ikke men tre: det gule med fuglene, det med de orange kaffe (og cremefarvet bund) og det grønne med katte...du kan da bare finde de skønneste stoffer!! :o)

  SvarSlet
 4. Nuuuhhrrr - det med misserne på grøn bund er totalt TDF ♥
  Jeg har desværre Visadankort, så det der med at sidde og surfe nettet rundt for lækre stoffer - det tør jeg ganske enkelt ikke.
  For jeg har et ret stort problem.
  jeg kan ikke vælge (fra)...
  Så.... jeg har måtte lære at det er nemmere slet ikke at kigge, end at komme ud i en mindre depression pga aaaaaaaalt det jeg bare MÅ eje, men ikke kan få/har råd til... *hjertesuk* ;D
  ☺ ☺ ☺

  SvarSlet
 5. Skøn blog du har dig her :-) Jeg er hermed fast læser! Ha' en dejlig dag <3

  SvarSlet
 6. Sikke skønheder du har fundet dig :)

  Mine favoritter må være dem med fuglene - og så det med katte og sommerfugle, som jeg har i to andre farvekombinationer, men aldrig har set i denne - sjovt :)

  Hav en dejlig dag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Skønne lækkerier!! Er lidt misundelig på de grønne katte - de er altså fine ;o) Det er de gule fugle nu også!
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 8. Jeg tog så alligevel mod til mig, og klikkede til hende - og fandt SELVFØLGELIG!!! noget stof jeg bare MÅ eje :D)))
  Jeg kan bare ikke lige se/finde ud af, hvordan jeg får det bestilt...
  Kan du hjælpe?

  SvarSlet
 9. Mette - Åh ja - de orange fugle - de gør en glad!

  Natanja - Også mig :-)

  Tina - Jeps!

  Pia - Ja denne gang har jeg været mere end heldig.

  Zgrubler - Åh det kender jeg alt for godt. Mit kort sidder også alt for løst. Mht. at bestille - skriv mig en mail, så kan jeg nok bedre hjælpe. Mettekirkeskovjensen@gmail.com

  Mirjam - Tak - og ja - jeg har aldrig set de farvekombinationer du har - det er en skrue uden ende at samle på vintage stof :-) Men det er vel også det, der er det sjove.

  Ulla - Jamen jeg er jo dagligt misundelig på dine lækre bunker :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 10. de små gule fugle er fine :)

  SvarSlet
 11. Sikke nogle skønne, glade stoffer : )

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...