onsdag den 17. august 2011

Et fantastisk byttehandel!

Idag på vej hjem fra arbejde mødtes jeg med Ellen Kathrine for at lave en skøn byttehandel. Prøv at se hvad jeg fik med hjem.... Og tusind tak for en dejlig byttehandel!

 De fantastiske elefanter i orange og turkise

Vi har jo fået slået fast at elefanterne dengang blev produceret af "NT of Denmark".... hvad det så end er? Ellen Kathrine havde desuden disse tre prints fra samme firma fra dengang. Jeg tror ikke, jeg har set nogle af dem før?


Så var der et skønt stykke af et af mine favoritter - som nyt.


Og sidst men ikke mindst disse skønne "kort" med stofprøver fra Södahl - et med hele Forglemmigej kollektionens farver og et med et andet Södahl print, som jeg tror hedder Monaco? Det er helt fantastisk at se stofferne i ny tilstand, selvom de jo er relanceret i nye farver sidenhen. 


Og så er der dette dynebetræk, som var med i en pakke fra Tyskland. Det er altså også fint. Hvis nogle gerne vil have fingrene i en bid, så sælger jeg 50 cm. i fuld bredde for 50 kr. + porto.  Det er i meget fin stand.


12 kommentarer:

 1. suuk Mette
  Du må sige hvis du en dag kan undvære en bid af de blå (eller lilla) elefanter..jeg synes ikke rigtig jeg får bid med min eftersøgning!
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Hvor er der bare mange skønne og dejlige solstråle historie i dette forunderlige blogland - og hvor ER jeg glad for at ha' fundet herind ♥

  NT - kunne det mon stå for Nordisk Tekstil??
  Der var da ihvertfald noget der hed(der??) Nordisk Fjer engang...

  SvarSlet
 3. Elefanterne er overskønne :O)

  SvarSlet
 4. Ja elefanterne er skønne Mette:)

  Jeg har faktisk skrevet sammen med en fra Nordisk tekstil og hun mener det er deres design og har sendt mit billede videre til produtionen - hun skrev godt nok det ikke blev i denne kollektion, men nu er det sendt videre og så må vi HÅBE:)

  SvarSlet
 5. Skønt byt:)Jeg har et pudebetræk i den grønne med klovne ansigter. Så har jeg et helt og rigtig fint babysæt i den orange/røde med blomster. Så sig endelig til, hvis du kunne være interesseret i lidt byt. Jeg er desværre ikke god til at sy, så jeg kunne da godt bruge et af dine fine syprojekter(med de skønne berømte elefanter) til min lille dreng, samt et af dine sættekasser:).

  SvarSlet
 6. Mia - Jeg råber op :-) Måske du pludselig er heldig!

  ZGrubler - Ja det er et skønt sted! Og ja - Nordisk Tekstil - tror du har ret!

  Jane - Det er de nemlig :-)

  Vicki - Ja selvfølgelig har du det Vicki :-) Fedt hvis de kunne gå igang igen.

  Anonym - Det kan da slet ikke udelukkes - men så må du jo sende en mail - mettekirkeskovjensen@gmail.com - så jeg ved, hvem du er :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Hejsa
  Jeg har to juniorsæt af det du viser med bamserne. Det ene sæt er fra, da jeg selv var barn og har rød-orange baggrund. Det andet sæt er med brun baggrund og fundet på loppemarked:D
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Åh ja det gik lidt stærkt:), vi har skrevet sammen før. Min mail er hajen1978@gmail.com
  Kh Monica

  SvarSlet
 9. NT står for Nordisk tekstil. Min svigermor arbejde for dem i 16-17 år for hundrede år siden. Og hun har stadig skabe fyldt med helt nyt og lækkert sengetøj, der er over 30 år gammelt...:-)
  Kh V

  SvarSlet
 10. Hej Mette!
  Jeg er også rigtig glad for byttet.. har sat resten af mine elefanter bag lås og slå ;-)(mentalt..) og glæder mig over at du med dine fine ting kommer ud til rigtig mange børn og måske især mødre som får glæde af dem- istedet for at de ligger på hylden og samler støv.. for nu at være realistik omkring mine egen fremdrift på syprojekt fronten.. mht hækling og strik, så skulle du prøve at gå på Ravelry og kigge hækleprojekter- der er rigtig mange flotte links til alt muligt- og at strikke ja der har jeg de seneste år fundet ud af at øvelse gør RIGTIG meget ved det- men det er jo et tidsspørgsmål..
  iøvrigt rigtig hyggeligt at se dig IRL.. og fedt med den gode historie om Nordisk tekstil- gad nok vide hvor i landet virksomheden var/ er.. nå det er måske for akedemisk en interesse..
  Hav en super duper dag..

  SvarSlet
 11. Skønne stoffer du der fik :-)
  NT er som flere foreslår selvfølgelig Nordisk Tekstil som faktisk stadig eksistere på Fyn.
  http://www.nordisktekstil.dk/

  SvarSlet
 12. Hej Mette
  Har du mon mere tilbage af den blå Södahl forglemmigej tilbage og vil du sælge? :)
  Hilsen, Dorte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...