torsdag den 25. august 2011

Firkanter vs. trekanter?

Noget af det første jeg lavede, da jeg begyndte at sy, var to patchworktæpper til Karen (I know - I har set dem før). Dengang lavede jeg dem af trekanter - og det har jeg så ikke gjort siden. Men nu overvejer jeg, at gøre et nyt forsøg - og denne gang med retrostoffer. Det er jo blevet passionen siden hen. Men hvad synes I? Firkanter eller trekanter - lige fedt eller? Og så kan I jo samtidig se babytæppet fra i morges i fuld figur.
19 kommentarer:

 1. Jeg kan vældig godt lide trekanterne, de giver et godt afbræk fra det firkantede tæppe. Der er bare et eller andet friskt over det. Og så synes jeg at firkanter er altid brugt og bliver jo lidt ensformigt.

  SvarSlet
 2. Helt klart trekanter! Jeg synes efterhånden vi har set nok firkanter (og sekskanter) i blogland de sidste maaaaange måneder. Så trekanter ville være "nyt" og spændende! De er superfine!!

  SvarSlet
 3. Åh nej, jeg synes trekanter bliver for patchwork-mormor-agtigt:-) Men måske retrostoffer ville kunne gøre en forskel.

  SvarSlet
 4. TREKANTER!!! ♥
  De er da klart de fedeste - og firkanter er i mine øjne bare alt for kedelige og... kantede.

  Jeg har faktisk aldrig brudt mig om firkanter.

  ♫♪TREKANTERNE ROCKS♪♫

  SvarSlet
 5. Synes begge dele er fine. Men som legetæppe, tror jeg at jeg foretrækker de firkantede.
  Men trekanter kan hurtigt blive for "voksent-patchwork-mormor" (som anna siger) synes jeg. Men hvis nu de ikke bliver sat i system, ville det måske bryde det "voksne" look..??
  Det må da afprøves, Mette;o)

  SvarSlet
 6. Jeg kan lide begge dele. Det er rart at kunne skifte lidt alt efter humør ;-)
  Super fine tæpper begge to. Jeg glæder mig til at se et "trekantet" i retrostoffer.

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. trekanter... De er bare SÅ yndige!

  SvarSlet
 8. Jeg stemmer helt klart på firkanterne. Trekanter bliver let for gammeldags patchworkagtigt, synes jeg. Måske hjælper det på sagen med nogle lækre retro børnestoffer, men jeg ville nok teste før jeg klippede i de allermest dyrebare ;) Du kan også prøve med logcabin patchwork. Dét gad jeg godt at se! (Du får en mail snart - er noget så hængt op for tiden)
  Kh Line

  SvarSlet
 9. Jeg synes egentlig begge er fine, men trekanterne giver da et dejligt afbræk :) - og jeg er sikker på, at det vil være SÅ smukt med retrostoffer!

  Er det egentlig nok med fleece som mellemlag hvis tæppet skal bruges som legetæppe på gulvet? eller skal der så ikke næsten pladevat imellem? Har du erfaring med det?

  SvarSlet
 10. Er også til begge dele.. men det røde tæppe er sååå flot..

  SvarSlet
 11. Jeg synes, at firkanterne virker mere rolige end trekanterne, selv om de også er rigtig fine:)

  SvarSlet
 12. Hver ting til sin tid! Jeg synes at trekanterne virker mere etniske...eller hvad man skal sige. Der er som om farverne kommer tættere på hinanden i de trakantede, mens de firkantede (som er virkelig skønne også) er mere "ordentlige"...

  SvarSlet
 13. trekanter :)
  håber du laver en optælling og følger folket ;)

  SvarSlet
 14. Kære alle

  Ihh hvor er det sjovt!!! Det er nærmest en kopi af mine tanker, der er blevet skrevet af dem, der er i mod... Jeg er nemlig også lidt bange for mormorlook og at det bliver for tungt og rodet. MEN - jeg har en ide, og den skal testes - så må vi se om den bærer eller brister :-)

  Men fedt med alle jeres kommentarer - virkelig sjovt at høre jeres meninger. Og der er nærmest dødt løb, som jeg kan tælle det.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 15. Det blå/grønne tæppe er måske lidt "mormor-agtigt" eller bare for "arrangeret". Det røde er jeg vild med (men det forbavser dig vel ikke ;-)).
  Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet med trekanter og retrostof, for tæpper med firkanter er der da så mange af (= de ligner alle hinanden).

  SvarSlet
 16. Jeg synes absolut firkanterne er at foretrække. Trekanterne får tæppet til at virke lidt old-school. Deruden kan man bedre "rode" lidt med firkanterne, hvorimod trekanterne kræver mere et mønster.
  Men måske en sag i retro-trekanter kan forandre mit syn på sagen:-)

  SvarSlet
 17. Helt klart trekanter :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...