søndag den 14. august 2011

Lys vs. baggrund

Hver gang jeg skal fotografere en af mine uroer havner jeg i dette dilemma. Skal jeg fotografere, så der er mest muligt lys, men med vores bogvæg som baggrund? Ellers skal jeg fotografer mod lyset, hvor jeg så får en hvid baggrund? Nu er jeg jo ikke en god fotograf og tager kun billeder med iPhone, så hver gang er valget faldet på lys og "rodet" baggrund - der ser man trods alt bedst farverne. Men denne gang er der et af hvert - så kan I jo se, hvad I synes fungerer bedst? Og den bogvæg der.... hold da op, hvor kan den huse mange sager! Ud over et væld af bøger, så er det meste Isabellas værker, som vi får til jul og fødselsdage :-) De skal jo have en fremtrædende plads, ikke?

Det er uroen fra igår, der er blevet færdig, så den imorgen kan komme afsted mod en ny ejer :-)Hvis nogle af jer vil bytte med noget af det fra indlægget imorges - så sig endelig til :-) Der er vist mere end hvad jeg kan nå at få saksen i :-)

11 kommentarer:

 1. Baggrunden med bogreolen bagved er faktisk bedst, da den giver mest ly og man rigtig kan se uroen :)

  SvarSlet
 2. Kender godt dilemmaet, men synes også det nederste fanger farverne bedst. Sender dig lige en mail ang. bytte:)

  SvarSlet
 3. Det nederste er klart bedst mht farverne.. men kender du programmet "Picasa" det er et supernemt foto-redigeringsprogram, der burde du faktisk kunne redigere så meget på billede nummer 1, så farverne bedre kan ses. Tjek picasa ud, det er super!!

  SvarSlet
 4. jeg holder på baggrunden med bogreolen. Lyset betyder meget og så ser det faktisk hyggeligt ud, og man fornemmer også størrelsesforholdene bedre!

  SvarSlet
 5. Jeg kan også bedst lide det med bogreolen, den ser også rigtig hyggeligt ud, men jeg har faktisk ikke lagt mærke til den før.

  SvarSlet
 6. Hvis du helt vil undgå baggrund af nogen art, kan du hos Dorthe på Oline Art se hvordan hun gør. Hun har for ikke så længe siden beskrevet hvordan hun bruger et program til at fjerne baggrunden helt og dermed kun få det relevante med på billedet.
  Det er jo også en mulighed :-)

  SvarSlet
 7. Din uro kommer klart bedst til sin ret på nederste billed. - og du siger rod??? Jeg leder stadig efter det billed;-)

  SvarSlet
 8. Den er rigtig fin med bogreolen :) Forstår godt, at du gerne vil have en "ren" baggrund, men det ser fint ud, og lyset er jo nødvendigt :)

  SvarSlet
 9. Jeg synes også, at det nederste er det bedste - og så gad jeg forøvrigt godt ha' jeres bogreol!

  SvarSlet
 10. Du kan jo tage et afstandsbilled på den hvide baggrund, altså et hvor man kan se hele uroen og så et close up med reolen som baggrund. Så kan man se farverne, men baggrunden bliver sløret. Men det kræver at du kan indstille dit kamera ;-)
  Hvor er dine uroophæng fra? Jeg skal selv ud og have fat i nogle og jeg kan vældig godt lide dem du bruger.

  ps - Rasmus ELSKER sit smølfehus :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...