søndag den 7. august 2011

Nu går det galt!

Jeg har tidligere snakket om mine favoritøreringe..... de skønne dyr i plexiglas. Der var en butik på Brønshøj Torv, hvor man kunne købe dem, men ak - den lukkede. Jeg overvejer, om vi skal have dem i butikken - og det kan sagtens være, at det ender med det. Man må jo have sine drugs tæt på ikke? Her et lille udvalg....


Jeg fandt aldrig ud af, hvem der lavede dem .... men det ved jeg nu! Og det ender da med at gå heeeeeelt galt. For da jeg fandt frem til Tommy Karlssons hjemmeside (manden bag), gik det op for mig, at det udvalg, jeg indtil videre havde set, kun var en brøkdel af hans kollektion. My God! Det går endnu mere galt fordi priserne på Tommys hjemmeside endvidere er lavere (og husk at det tilmed er svenske kroner) - og så skal han kun have 12 svenske kroner i fragt!.......... Så nu har jeg pludselig behov for stribede ænder, prikkede gæs, lyseblå sommerfugle og små fine mus! Girafferne, køerne, grisene, elefanterne og kattene derhjemme savner nye venner - og en dyrlæge MÅ have mange af disse øreringe, ikke?

9 kommentarer:

 1. HURRA! Tusind tak! Jeg har allerede frøerne, køerne, girafferne og uglerne - og knuselsker dem! Fantastiske øreringe, der kan live op på selv det mest "kontor-korrekte og mandag-morgensugidelige" sæt tøj.
  For søren da, jeg kan jo ikke leve uden ænderne... og sneglene... og.... og...og.... :-D

  SvarSlet
 2. HAr dem også... og jeg elsker dem:) Folk spørger altid på dem, så tror ikke du går helt galt i byen, hvis du køber dem til butiken:)

  SvarSlet
 3. Hej Hvor er de bare fine, man kan da ikke andet end at blive glad af, at se på dem....

  SvarSlet
 4. Jeg har ingen af dem, men sommerfugle og snegle ville klæde min smykkesamling ;o) (så har jeg endnu en grund til at finde et hul i kalenderen og kigge op :o)

  SvarSlet
 5. WAUW.... Jeg købte for nyligt et par ugler.... FOR TOTAL OVERPRIS. Den nette sum af 250 kr. Føler mig da total snydt. Derfor siger jeg også tusind tak for linket. Jeg havde nemlig ligesom dig glemt, hvem designeren bag de fine kreationer var. Nu ved jeg det, og kan se, AT DET VIRKELIG ER FARLIGT!!!
  Vh Tina.

  SvarSlet
 6. de er også ok billige her i byen - mener det er 150. Har sommerfugle i orange, lilla pingviner, grå får, lyseblå giraffer, pink katte og røde fugle.... elsker dem :-)

  SvarSlet
 7. Tak for link, den skal jeg ind og nærstudere.... for de er da for fede !!

  SvarSlet
 8. Jeg forstår godt, at det kommer til at gå galt, det er de super sødeste øreringe, jeg længe har set, som du viser på bloggen, jeg tør da næsten ikke bruge linket til flere søde øreringe. :-)) ♥♥♥

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...