mandag den 15. august 2011

En kassefuld Småfolk

Eller det kunne det have være, når nu Småfolk har været så geniale at "kopiere" de gamle prints :-) Gid man havde været så skarp og fået den idé!

Dette skulle dog være de gamle prints, der har fået ny bolig i et lilla sættekassehus.

Idag er jeg på langs :-( Blev overmandet af feber, ondt i hals og hoved i går aftes..... jeg HADER at være syg!10 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk tænkt lidt på om det er helt lovligt, at de kopierer som de gør...Men copyright var jo nok ikke opfundet dengang i 70'erne?! Og heldigvis for det, for vi nyder jo godt af det nu ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn!!! Hvad tager du for sådan en?
  Frk.Munk

  SvarSlet
 3. Julia - Ja, det har har jeg også. Men er det ikke noget med, at et patent kun løber i 30 år? Og det er jo ikke engang sikkert, at der har været taget patent på de print?

  Frk. Munk - Tak :-) Husene koster 150 kr. eks. forsendelse.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Sød sættekasse :)

  Jeg har også tænkt over det med kopierne, men tror at det trick Småfolk gør er at de altid sørger for at ændre lidt på printet, så det ikke er helt det samme. Har flere gange siddet med den gamle variant op ad den nye og set de små ting, de har ændret.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Ejjj hvor er den bare super super fin...

  Hvor finder jeg et udvalg af dem du laver???

  SvarSlet
 6. Tina - Tak :-)

  Mirjam - Ja, det kan godt være, at det er nok bare at ændre det en smule? Men mon ikke dem, der lavede det dengang, er out of business og ligeglade?

  Louise - Der er billeder i min sidebar - og ellers kan du trykke på etiketten "Sættekasse" - så kan du vist se de fleste - linket er her: http://kirkesjov.blogspot.com/search/label/Sættekasse

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Håber du har fået det bedre!

  Skøn sættekasse, du laver dem jo nærmest på samlebånd :)

  SvarSlet
 8. Ej dine sættekasser er så fine!!! Håber du har fået det bedre!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...