torsdag den 18. august 2011

Schyyyyy.... jeg er dybt koncentreret...

Jeg har nemlig kastet mig ud i et nyt projekt. Jeg trængte til hækleforandring, og når nu jeg ikke kan strikke, men beundrer al den skønne strik, som findes derude, ja - så har jeg fundet et mønster, som jeg synes ligner lidt, at det er strikket? Det bliver såååå fint, og det er smadder sjovt at lave. Det går relativt hurtigt eftersom det er nål nr. 7, der er i spil. Men der er lang vej endnu. Man skulle tro, at det var nemt at tælle til 4, men det gik da galt et par gange, så der blev pillet lidt op hist og pist inden vi fandt rytmen - nr. 7 og jeg.

Hvad det skal ende med, må I vente lidt med at se....


9 kommentarer:

 1. godt med et nyt projekt - og dejligt garn

  x

  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 2. spændende nyt projekt - glæder mig til fortsættelsen...

  SvarSlet
 3. øjjj... det ser spændende ud, glæder mig til at se mere :O)

  SvarSlet
 4. Det er rigtig sjovt, for jeg har også luret på det mønster og om jeg kunne finde ud af at lave det til noget brugbart, så jeg følger da liiiige med her, ikk? :-D

  SvarSlet
 5. ej hvor flot ,hvordan laver du det ? :)

  SvarSlet
 6. Jeg har altid godt kunnet lide snoninger men syntes at de er vildt besværlige at strikke. Så fandt jeg ud af at man kan hækle dem! Teknikken ligner den du bruger, men man krydser "stængerne" undervejs.
  Se her: http://frkfogh.blogspot.com/2011/08/hklet-kjole-med-snoninger.html
  Er spændt på at se hvad du er ved at lave!

  SvarSlet
 7. NEJ!!! Jeg vil se et større billede! Er jo alt for nysgerrig... og har i øvrigt det modsatte problem. Jeg kan strikke, men ikke hækle.. er nu gået i gang med at lære at hækle! Synes du skal kaste dig ud i at strikke- det er altså ret let!

  SvarSlet
 8. Ser spændende ud, - glæder mig at se det færdige resultat :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...