fredag den 26. august 2011

Hvor mange er der?

Her er min samling! Der bliver ved at dukke nye farvekombinationer op - og der er i hvert fald én jeg ved, at jeg mangler. Nemlig de lilla elefanter! Men er der flere? Umiddelbar skulle man synes, at der også var lavet grønne elefanter? Og måske røde? Men jeg har endnu ikke set dem - har I?

God weekend!

13 kommentarer:

 1. Jeg har set en jeg er fast læser hos.. hun har det med røde elefanter :-)

  SvarSlet
 2. Super lække samling! De burde da findes i rød og grøn - du må på jagt:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. JEG har dem med de mørkebrune elefanter

  SvarSlet
 4. Hvis du nogle sinde skulle få lyst til at sælge noget af det - så står jeg klar med kyshånd og gysser :-) er sååååå vild med det stof

  SvarSlet
 5. Dere er heldig i Danmark som har de fine elefantsengetøy :-)
  Hilsen misunnelig her i Norge :-)

  SvarSlet
 6. skønne stoffer heldig dig :) desværre ejer jeg ikke disse søde elefanter ... så jeg ved ikke hvor mange der findes :)

  SvarSlet
 7. Jeg har et sæt med de lilla elefanter, men det skal gemmes til hvis jeg en dag får en pige. Har selv ligget med det da jeg var barn :)

  SvarSlet
 8. ejje Mette, hvor er du heldig med alle de smukke stoffer, det må jeg sige. Sikke en samling:-)

  SvarSlet
 9. Hej Mette,
  jeg ved at der i hvert fald også findes røde og pink elefanter. Desværre har jeg ikke nogen af dem selv, så bytter gerne, hvis du skulle få fingre i dem - og det samme gælder selvfølgelig, hvis andre farvekombinationer dukker op ;) Selv hvis du ikke kan undvære meget, gør lidt jo stor lykke :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 10. Åh er der så mange, de gule og brune er nu også lækre... Mette har du selv set det som barn? Indtil for 4 år siden anede jeg ikke de eksisterede....

  SvarSlet
 11. Kære alle

  Ja, det er en skøn lille samling, som forhåbentlig bliver lidt større med tiden :-)

  Så de røde elefanter findes... hmm - nu bliver man jo helt nysgerrig på hvordan de ser ud :-)Kunne være fedt med et link Michelle?

  Og Diana - Det siger sig selv, at jeg er meget interesseret, hvis du en dag skulle få lyst til at skille dig af med dem eller bytte :-)

  Lene - Det kan jeg godt forstå!

  Mirjam - Du ved jeg altid har dig i tankerne :-) Og jeg kan kun sige det samme til dig.

  Ellen Kathrine - Nej, jeg har aldrig selv haft dem eller kan I hvert fald ikke huske, at jeg skulle have haft dem. Jeg har kun kendt til deres eksistens i knap et år.

  Og Frk. Munk - Jeg tror aldrig de kommer til salg - men man kan jo altid bestille mine sengesæt eller tæpper, og få elefanter til at indgå deri :-)

  Tak for alle jeres hilsner.

  Kh. Mette

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...