søndag den 24. juli 2011

Østtyske børnestoffer og en efterlysning

Selvom man sidder ude midt i den svenske skov, kan man jo godt shoppe, ikke? Således er disse fantastiske østtyske børnestoffer på vej til mig. Jeg er helt skudt i kattene og får også det blå stof i grønt. Derudover er der også de skønne fugle på vej til mig - denne gang i orange på gul baggrund. Jeg glæder mig som et lille barn til at åbne postkassen, når jeg kommer hjem, og mit hoved er ved at flyde over med ideer til, hvad jeg skal bruge det til. Hvad ville du lave af det?
Ud over alle de skønne stoffer, som jeg allerede har, er der selvfølgelig nogle, som jeg mangler. Særligt Grazielas vuggevise-stof står meget højt på min ønskeliste, så skulle du have et stykke liggende, som du vil bytte eller sælge, så er jeg altid klar. På billederne ses to farvekombinationer - måske er der flere? Sidestillet med dette er selvfølgelig de skønne elefanter - dem er jeg også altid på jagt efter, så har du noget af det liggende, er jeg også meget interesseret uanset farvesammensætning. På billedet ses de gule/orange elefanter - så skønne! For begge dele gælder det, at jeg giver en god pris :-)
4 kommentarer:

 1. Det er nogle virkelig smukke stoffer. Jeg endevendte de loppis jeg kom igennem for elefant stoffet. Men fandt ingenting.... desværre.

  SvarSlet
 2. Skønne stoffer, du er fantastisk til at finde stof, ville ønske jeg havde så meget held:-). Leder også efter elefanter, og skal nok dele hvis jeg finder noget:-)

  SvarSlet
 3. de forbandede elefanter er bare helt umulige at få fingrene i, øv altså - jeg vil også have dem alle!

  SvarSlet
 4. Kendte ikke vugge-vise stoffet! Skønne farver :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...