fredag den 22. juli 2011

De sørgelige rester

... af mit højt elskede smølfestof! Men man må ,at det har været meget igennem og blevet brugt flittigt. Der er kommet mange fine ting ud af det - og mon ikke jeg kan presse lidt mere ud af det - jeg tror det! Og så er det heldigt, at der er nye forsyninger på vej - jubii. Jeg ved ikke, om man kan kalde det god udnyttelse, men et lagen er blevet til 3 babysengesæt (patchwork), 1 juniorsengesæt (patchwork), 1 babytæppe (patchwork),5 sansepuder/nusseklude, 3 sættekasser, 2 puder og en suttesnor - og sikkert noget jeg har glemt... Det er da ok?9 kommentarer:

 1. Ha ha - godt gået ... med sådan en udnyttelse, kan du ikke have brug for, at have meget stof på lager ;-)

  SvarSlet
 2. Det er godt udnyttet men der er da til mange fine sager endnu i det lækre stykke

  SvarSlet
 3. Åh ja - sådanne stykker har jeg også mange af - man kan blive helt høj af at få så meget ud af et stykke. Får du lidt smølfestof i overskud køber jeg gerne - bredden skal bare være 30 cm - så er jeg glad :)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Og resultaterne? Jeg hader også bare, når man har rester tilbage af smukt stof! Det kan bare ikke passe! Det MÅ kunne bruges ;)

  SvarSlet
 5. Jeg troede efterhånden at du havde et utømmeligt lager af dette stof. ;) Meeen, mon ikke der er til et projekt eller to mere??!

  SvarSlet
 6. Det må jeg sige, du forstår at udnytte et stykke stof, og måske kan der blive nogle strimler til grønne nøglering. :-)) ♥♥♥

  SvarSlet
 7. hehe jeg modtager gerne stofrester til mine mini-6kantsprojekter :)

  SvarSlet
 8. Ja det er vildt hvad man kan få ud af sådan et stykke. Og så har jeg da glemt, at der også er blevet en forklædekjole ud af det! De fleste resultater kan man vist se, hvis man trykker på etiketten "smølfer" :-)

  Klart at der kan komme mere ud af dette stykke.... der er jo masser tilbage! :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Hej Mette,
  jeg kan se at du ikke har brugt Gargamel på de 2 stykker du har. Hvad skal du have for ham)
  Knus fra Heidi Clara

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...