søndag den 24. juli 2011

Kreaferie!

Mange af jer har spurgt, om jeg har slæbt alt mit grej med på ferie :-) Og ja, der er ikke meget galt. Min mand sagde, at der var en grænse på to ikeasække - og det skal man ikke sige to gange til mig :-) Og så har vi en ret stor bil, så det giver lidt muligheder - dejligt. Men to uger i vores svenske hytte, det er bare lykken for mig. Ren afslapning og ingenting man skal nå. Og oven i det, så er afslapning for mig at sysle. Jeg ELSKER det, men det fremgår vel af min blog her :-) Så her i hytten er min symaskine, en sæk med nogle af mine stoffer, sættekasser, pap, papir, garn, hæklenål, patchwork-grej.... og sikkert en masse andet. Det er my kind of holiday! Hvordan ser din bedste ferie ud? Og I må gerne se mit rod....
Og ikke for at blære mig, men i dag startede dagen med 8,3 km. skøn løbetur i skoven - arhh.... så har man bare god energi resten af dagen og kan med god samvittighed spise kanelboller, som jo også er et must her i Sverige!

7 kommentarer:

 1. Det er noget hyggeligt rod du har og jeg kan godt forstå at du tager alle tingene med. Det er også den måde jeg slapper af på. Jeg slæber også min symaskine med i campingvognen. Selv på ferie i Italien havde jeg mit hækletøj med. Du kan tro at folk kiggede når jeg sad og hæklede foran campingvognen i 36 gr varme ;-)

  Forsat god ferie i det svenske. Kh Mette

  SvarSlet
 2. Lyder hyggeligt - og lidt sejt med sådan en start ;o). Kan se du har gang i sættekasserne, hvis du løber tør har jeg gang i min første Give Away - måske det er noget for dig ;o).
  Ha' en dejlig ferie - jeg nyder at følge med!

  SvarSlet
 3. Årh hvor ser det hyggeligt ud, og så er jeg lidt misundelig på din løbetur i morges, hvorfor fik jeg ikke taget mig sammen til det;-)

  Fortsat god ferie!

  SvarSlet
 4. Sikke et overskud, jeg syntes der er nok, når man bare skal pakke tøj, ungernes tøj og legetøj og lidt ting til køkkenet - fantastisk at du også har tid og overskud til at pakke alle dine kreasager ned. Lyder som en dejlig ferie!

  SvarSlet
 5. Jeg er imponeret, vores bil er fyldt op når vore tøj, lidt mad om børnenes legetøj/cykler er stoppet ind. Men hyggeligt ser det ud :)

  SvarSlet
 6. Har lige holdt en uges ferie uden kreasagerne var med - var ved at drive hele familien til vanvid da der var dårligt vejr en enkelt dag! Fik til gengæld set nogle genbrugsbutikker og så var den dag reddet:-) Så jeg kan godt forstå du pakker en del sager ned - det er jo ren afslapning (og formentlig familiefred) :-)

  SvarSlet
 7. Jamen, er en ferie ikke det tidspunkt, hvor man laver det, man slapper mest af med? Selvfølgelig under hensyntagen til resten af familien. I en vis grad. ;-) Så jeg kan godt forstå, hvorfor alt dit grej kommer med. Og du får jo tid til det hele. Og når det hele lyder det som. Selv en løbetur. Good for you. :-)
  Fortsat god ferie. Håber vejret hos jer i det svenske er bedre end her. Fortsat regn og umuligt at tørre tøj.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...