torsdag den 21. juli 2011

Armbånd...

Blandt andet på baggrund af jeres gæt i mini-konkurrencen, lavede jeg i går et armbånd til mig selv! Det er gult og brunt og rimelig retro? Men det kunne jeg da godt gå hen og blive bidt af (også) - så måske der kommer mere fra den kant i fremtiden. Lige nu går jeg bare og pynter mig med det heroppe i den svenske skov og matcher kantarellerne :-)Og se lige billedet fra skoven - endnu et super kantarelsted blev spottet igår! Jubiii....

13 kommentarer:

 1. DET er et FEDT armbånd!! Basta!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare flot det armbånd :)

  SvarSlet
 3. ej hvor sjovt, jeg sad forleden og skulle lave nogle nøgleringe (hæklede) og så synes jeg de blev uens i størrelsen og derfor lavede jeg dem til armbånd med knapper i stedet, dog uden retrostof :D 2 sjæle 1 tanke !!

  SvarSlet
 4. Hvor får du lavet mange fine ting på ferien...misunder lidt dine evner og energi (det må man godt lidt, må man ikke?)

  SvarSlet
 5. Virkeligt fint..!! Lækre farver.. Jeg har også lavet et par stykker til venindegave - synes de er ret fine.. Men hvor brede hækler du dine..? Synes mine bliver lidt smalle..:) Nyd den svenske skov idyl.. Jeg huserer på mine forældres sommerlandsted - så her samles også alskens godter fra naturen..;) Elsker det..

  SvarSlet
 6. Du får godt nok meget for hånden. Du er virkelig sej :)

  SvarSlet
 7. Skide flotte! De minder meget om mine med den hæklede blomst på :)

  SvarSlet
 8. Jætte snykt :-) ja, det er jo det, en ide kan hurtigt udvikle sig . ♥♥♥

  SvarSlet
 9. Det er bare fint det armbånd. God ferie :-)
  Maria

  SvarSlet
 10. Du er bare fuld af gode ideer og god til at få dem lavet i en fart ;-)

  Forsat god ferie. Kh Mette

  SvarSlet
 11. Det må jeg nok sige, det er et meget flot armbånd :) og TUSIND tak for D.I.Y til at sy på hæklerier, må prøve det af en dag !!!!

  SvarSlet
 12. Wauw, hvor er det fint!! Tak for hilsen, jo hun er ret skøn hvis jeg selv skal sige det! :D Hygger med pushymums, som dog er på ferie nu, og jeg skal selv hjem til øerne i laaaaang tid i morgen, så jeg må holde mig igang selv, så jeg kan følge med når jeg kommer tilbage. :) God ferie i det svenske.

  SvarSlet
 13. Tusind tak alle sammen - min mand mener, at jeg kan leverer til Roskilde Festivalen næste år, hvis jeg begynder nu? Ha ha.... han er fuld af spass!

  Annchen - mine er 6-7 rækker bredde.... eller 2,3-2,5 cm...?

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...