lørdag den 2. juli 2011

Back to basics!

Denne uges bus-hæklerier - en vimpel! Selvfølgelig efter Karens lækre og nemme at gå til opskrifter. Den er blevet fiiiin og er til niecens legehus. Lige nu hænger den her i stuen og spreder farve og hygge. Det skal dog lige nævnes, at det var en lidt større omgang end forventet. Karen får det jo til at lyde, som om hun lige bikser sådan en sammen på 5 min. - og det gør hun måske også? Min blev på 12 vimpler af de store (6 farver og 2 af hver) og hæklet sammen med fastmasker - 2 rækker. Vil skyde på, at der er en 5-6 timer i den? Men nu har jeg alstå også hæklet en vimpel, og jeg er ikke sikker på, at det bliver sidste gang :-) Hyggeligt arbejde. Garnet er fra Søstrene Grene (fint bomuldsgarn, fine farver og ikke mindst meget fin pris). Den er dog hæklet sammen med Drops Muskat.
5 kommentarer:

 1. Gøy med vimpler, ja:) Jeg har også et påbegynt prosjekt med Karens vimpler, så kanskje jeg skulle se å få det ferdig...
  Uroen din ble veldig fin! Kanskje ikke så dumt med ensfarget bakside - det kan jo bli for mye av det gode, hihi:)
  God helg, Mette!

  SvarSlet
 2. Din vimpel er rigtig fin:0)

  SvarSlet
 3. Ja, hun får det til at lyde så nemt hende Karen. Jeg har da også brugt lidt længere tid på at fremstille mine vimpler, end det virker til Karen bruger. Det er nok noget med at øvelse gør mester.
  De er nu altså festlige de vimpler.

  SvarSlet
 4. Tror du ikke vimplen skal blive hængende i stuen og du så skal producere en mere til niecen? Jeg synes i hvert fald det ser rigtig fint ud:)

  SvarSlet
 5. Hmm - det kan da godt være at jeg skal lave en mere, så Karen også kan få en vimpel :-)

  Tusind tak for jeres kommentarer :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...