søndag den 31. juli 2011

One for the boys...

Lidt kreatid har jeg stjålet de sidste dage. Det er der blandt andet kommet denne vimpel ud af til en lille fyr. Skønne farver.... !

Nu står den på nedpakning og rengøring inden turen går hjemad efter 14 skønne dage i det svenske. Og i morgen kalder arbejdet igen - selvfølgelig lige som sommeren kommer tilbage - det er en klassiker!? Skal du også på arbejde igen i morgen?9 kommentarer:

 1. Jeg er så heldig at have en uge mere herhjemme sammen med mindste manden:)
  Det er nogle skønne farver:)

  SvarSlet
 2. Ja, arbejdet kalder... men så må vi finde de positive sider ved at solen kommer i næste uge, så som vi risikere ikke at få hedeslag eller blive solskoldet. Så kan vi jo se frem til juleferien, uh.. det er lang tid til

  SvarSlet
 3. Arbejdet kalder sådan for alvor efter barsel den 8/8 uha... Sælger du den fine ranke på billedet? Er også blevet noget fristet af dine suttekæder, er det stadig sommerpris?

  SvarSlet
 4. Så vil jeg nu gerne være dreng. Dejlige farver :)

  SvarSlet
 5. Skønne farver du har valgt- her i huset er drengen nemlig mest til grøn:-)

  SvarSlet
 6. Jeg er så heldig at min barsel går indtil 1. januar og skoleåret begynder d. 1. februar... altså i 2012...

  MEN, for vores vedkommende er ferien også slut fra i morgen. Manden skal på sit sidste skoleophold inden han er færdigudlært som elektriker. Så ja, hverdagen begynder igen.
  Jeg håber du har haft en skøn ferie (det ser da i hvert fald sådan ud).

  Mange kærlige hilsner fra Sukkerknalden

  SvarSlet
 7. Vores ferie er også slut i dag. :-) Måske du kan varme dig lidt i aften, ved at du har vundet give away'en hos mig? Tillykke! :-)

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde hilsner :-) Godt at høre, at man ikke er den eneste, der skal til det igen imorgen!

  Pia - Send mig en mail, så finder vi ud af det :-)

  Dankebaar - YES - fantastisk!! Ihh, hvor skønt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Nej hvor er den altså FIN - bare jeg dog kunne hækle...har forsøgt at lære mig selv det via nettet, men det er som om mine fingre vender forkert til det pjat...alt muligt andet kan jeg ellers godt...betjene en sy maskine, strikke en smule, svinge en malerpensel og nørkle med nips og papir...men hækle kan jeg sku ik! Desværre:-(

  Jeg har 14 dage tilbage af min barsel, så går det virkelig liv i gang for mit vedkommende igen...ude i den store verden hvor man er voksen og snakker om kundeprislister, rabat koder, stamdata, produktvejledninger og alt muligt andet (kedeligt - hov det sagde jeg da vist ik!??!!:-)

  Håber I har haft en dejlig ferie.
  Knus Malene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...