søndag den 17. juli 2011

Kantarel-millionær!

Det er da lige før.... vi gik en tur på en halv time efter lige at have pakket lidt ud og spist frokost!! Wow siger jeg bare. I mine 4½ år som feriesvensker har jeg aldrig set noget lignende. Det bugner derude - så er du også til kantareller, så er det bare om at komme ud i skoven. Dette er vores klart største høst på én gang .... der er over 2 kg! I morgen står den på risotto med kantareller til aften, og til frokost skulle man da være et skarn, hvis man ikke lige kunne knibe et stykke ristet toast med flødestuvede kantareller ned? :-) Er du også VILD med kantareller?Hvis du ikke har set mit ferietilbud på suttesnore - så kan du se det her.

11 kommentarer:

 1. de ser fine ud ,men jeg er ikke til svampe :)

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også helt besat af kantareller :) Det er simpelthen så dejligt. Vi samlede også en god stak sidste weekend - noget af et rensearbejde, men det hele værd.

  SvarSlet
 3. Hold da op! Min svigermor der er svensker ville slå ihjel for den kurv ;-) Hvor smukt og fantastisk - og ja MON ikke vi ku klemme et par toast ned. Tillykke med fangsten :-)

  SvarSlet
 4. Det er en meget fin portion. Tillykke med det!

  SvarSlet
 5. Neej hvor ser det godt ud!... Totalt mundvand - ville ønske at piskefløden i køleren lige ku kigge forbi til et lykkeligt 'ægteskab' ;-)
  Hyg jer en masse! Knus fra Line

  SvarSlet
 6. Jeg er slet ikke til svampe, men jeg elsker at plukke løs af naturens lækre ting, og få dem brugt på forskellig vis :-)

  SvarSlet
 7. Sjovt - jeg er lige kommet hjem fra Læsø og alle steder bugnede det med kantareller! Det må være et specielt godt år i år... :)

  SvarSlet
 8. Hej Mette,
  Jeg har også lige startet på 2 ugers ferie på vores ødegård. Og har været ude (i naboens have!) og hente en skålfuld lækre kantareller.
  Og så sidder jeg ellers ind i mellem og hækler til- og fra-kort!
  Tak for en inspirerende blog.
  Mvh Maja

  SvarSlet
 9. Har godt hørt, at det VRIMLER(!) med de skønne kantareller i Sverige i år...! Men åbenbart også i DK (på Læsø) som en blogger fortæller herover...!

  Lækkert lækkert!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 10. En anden gang skal du huske at skære dem over ved roden for ellers kommer de jo ikke igen næste år når du bare hiver dem op! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...