fredag den 15. juli 2011

Guld eller sølv?

Er du til guld eller sølv? Selv er jeg til sølv, men søs er til guld. Her tre nye armbånd - nogle med guld, nogle med sølv... og så lidt perler strøet med løs hånd. De er altså lidt fede - både til hverdag og fest synes jeg. Snoren er nylonsnor, men måske der bliver forsøgt med andre materialer hen ad vejen.... Er det noget du gad at gå med? Vi pønser på en blog-kollektion, som vi kan smide i nakken af jer til en god pris.... hvis det altså har interesse? Nu må vi se om tiden tillader det :-)11 kommentarer:

 1. Jeg er helt klar en sølvpige, eller hvidguld kan da gå. Men jeg er begyndt at kunne lidt guld SAMMEN med sølv, det komplimenterer hinanden så godt.

  Det er nogle rigtigt fine farver, elsker selv alt lyserødt, men også kontrastfarver. Orange og lyserød er jo også et fint match, som du har lavet.

  Bladvedhængene, som jo så "desværre" er guld er rigtigt søde. Jeg har lidt svært ved at se, hvordan de måtte se ud i brug. Men som en halskæde tror jeg også de ville være sød.

  SvarSlet
 2. Jeg syntes de er super fede.. Jeg bruger både guld og sølv , det først de seneste par år, jeg er begyndt at bruge guld smykker...

  SvarSlet
 3. Jeg har altid været en sølvpige, men det er som om at jeg er ved at blive en guldpige....
  Er vild med det midterste! Jeg er helt sikkert aftager hvis I laver en bogkollektion :)

  SvarSlet
 4. I´m a gold-girl!!
  Halskæde nr.2 er lige i skabet til mig, med gul og guld mikset sammen. Jeg er også ja-stemmer for en blog-kollektion :)

  SvarSlet
 5. Jeg har altid været mest til sølv, men alderen henter mig efterhånden så guld bliver mere tiltalende. Det midterste armbånd er jeg meget varm på

  SvarSlet
 6. Om det er guld eller sølv synes jeg kommer lidt and på det tøj man har på. Er til begge dele. Men kunne sagtens se det øverste til min garderobe.

  SvarSlet
 7. De er til salg i butkken til den nette sum af 200 kr!! Hvis man ikke lige er i nærheden af Brønshøj kan de sendes...Hvis man har nogle specielle ønsker kan de luftes:0)

  SvarSlet
 8. Hmm den var svær ... jeg tror jeg må sige sølv, fordi det er det jeg har mest af, men jeg drømmer om en guldring og har et par guldsandaler... men sølv :)

  SvarSlet
 9. Jeg er en guldpige (det lyder sq forkert -g-) Og syntes at den første er flot i farven med blomsterne og hjertene fra den nederste :o) Og jow, til en enkel sort bluse / kjole, ville det se kanon godt ud :o) Go idé Mette -s-

  SvarSlet
 10. Jeg er helt klart til sølv, mens de fleste af mine veninder og familiemedlemmer er til guld, så jeg har enkelte guldsmykker som jeg har fået af andre, der selv foretrækker guld.

  SvarSlet
 11. Guld mest.. men også sølv... Elsker blandingen!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...