onsdag den 27. juli 2011

Slutspurt!

Jeg skal i mål med mine ferie-projekter!! Imorgen får vi nemlig uventet med dejligt besøg af en flok af mine gymnasievenner. Vi ses ofte og er om muligt endnu tættere end dengang for 17 (uark) år siden. Så lur mig om ikke, der bliver fest og ballade, og børn der leger - og knap så meget krea :-) Så i dag har den stået på en slutspurt, mens Karen sov til middag.

Sættekasserne er blevet HELT færdige - dvs. at alle stofstykker er nu limet fast, og de er klar til at komme hjem til deres nye ejere.


Forsiden til dette skønne juniorsæt er blevet syet, og i aften skal bagsiden monteres, så det også kan blive klar til at give gode drømme til en lille pige. Hvis andre er interesserede i et sengesæt eller et babytæppe med de skønne fugle, er der fugle til ét projekt mere.


Dette babysengesæt med de skønne elefanter er blevet syet - jeg mangler lige at lægge det op forneden, men er gået tør for den tråd, jeg skal bruge :-(


Det er da også meget godt nået?

Ser du også stadig dine gymnasievenner? Eller er det dem fra folkeskolen eller måske studiet du stadig ser?

3 kommentarer:

 1. Hold da op hvor har du været kreativ i ferien, skønne ting. Min nærmeste bedste veninde er fra gymnasiet hvor vi gik i klasse sammen, hun er også gudmor til Storm. Ser også er par af drengene m deres fruer og børn:-)

  SvarSlet
 2. Det er simpelhen den mest produktive ferie af ALLE de blogs jeg følger! Jeg tror vi må have os sådan en svensk hytte for du er da knald fyldt med energi, jeg vil også lades op og sprøjte projekter ud;-)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes det brune sengetæppe er så fint - kunde ikke la' vær' med at vise det blandt favoritter på min blog - linker til dig selvsagt :)

  Glæder mig til krea-aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...