lørdag den 23. juli 2011

Lilla og gul

Undskylder på forhånd, hvis der går lidt for meget sættekassehus i den i disse dage - men det er nu engang det, jeg hygger mig med for tiden :-) Og det er virkelig hyggeligt! Her er en lilla og Noa's ark beboerne fra det blå hus er flyttet i et gult hus, da der var nogle smølfer, der gerne ville flytte ind i det blå. Det er egentlig også meget bedre med det gule - det giver et meget finere udtryk, synes jeg og klæder de små dyr rigtig godt.

Hvis du har særlige ønsker til farver og stoffer, så laver jeg dem gerne på bestilling - alt hvad du skal gøre er at råbe op :-)
7 kommentarer:

 1. De er super flotte. Og du har ret det gule er rigtig fint med alle dyrene...

  Lykke

  SvarSlet
 2. ja jeg kan kun give dig ret i at det gule er meget meget smukt :)
  Emma

  SvarSlet
 3. Den gule er helt vild sød! :-) Hvor får du dog fat i alle de sættekasser? Er det dig der har tømt hylderne i Søstrene Grene? ;-)

  SvarSlet
 4. Åh den gule er så fin. Er den lavet på bestilling?. Ellers kunne jeg da godt ønske mig en magen til:). Hvad koster de andre sættekasser altså de firkantede også lavet med stof??

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen! Den gule er bare fin. Og ja Søstrene Grene er blandt andet hvor jeg køber kasser :-)

  Anonym - Den gule er ikke lavet på bestilling, så den er til salg. Du kan skrive en mail, så skal jeg fortælle dig priser mm. Min mail ercmettekirkeskovjensen@gmail.com.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. ahhh de her er også smukke

  Kan du ik være søde at sende mig en mail på ltjo79@hafnet.dk så kan jeg lige skrive lidt ønsker til dig:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...