onsdag den 29. februar 2012

Sneak Peak på de nye elefanter....

Night & Day's Facebook-side er der nu billeder af de tre nye farvekombinationer, der i maj lander i butikkerne. Uhh - det ser godt ud. Prisen oplyses at blive ca. 279 kr. for et babysæt og 359 kr. for et juniorsæt. Min favorit er det gule/orange - hvilken er din?

Kom maj du søde milde!21 kommentarer:

 1. Min favorit er også den gule - men til min søn bliver det vist den blå :o)
  Jeg glæder mig til maj!! Og sikke en fornuftig dejlig pris ;)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det gule er rigtig flot. Stod jeg overfor at skulle købe dem ville jeg ende op med det blå

  SvarSlet
 3. Ih, Storm må da have både det gule og det blå:-)

  SvarSlet
 4. Så fint det er,tror også jeg ender på den gule ;O)

  SvarSlet
 5. Jeg er klart mest vild med det lilla - som jeg også har tilbage fra da jeg var barn... Men det der er bare så nyt og pæææænt (mit har en del børnepatina, hvilket selvfølgelig også har sin charme)

  SvarSlet
 6. Pyha, det gamle elefantstof kan da vist ikke undgå at falde helt vildt i pris! Jeg tror, jeg skal ha mig et lilla og gult sæt.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg såmænd ikke om det gør - jeg er meget tilfreds med at det er lavet i nye farvekombinationer, så man ikke er i tvivl om, hvad der er gammelt og hvad der er nyt :-) Jeg tror det ender med, at jeg skal have alle sættene - hvis jeg kender mig selv ret :-)

   Slet
 7. Jeg tror jeg skal have et lilla og et gult sæt til prinsessen herhjemme... (og et gult babysæt - så der er lidt til den næste der gerne skulle komme om et par år)

  Og gider da bestemt ikke bruge formuer på de gamle når de nye er så nuser!

  SvarSlet
 8. Jeg må have en af hver, da jeg jo har både en dreng og en pige... Glæææder mig:)

  Kh Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er jeg også med på, Mia - jeg har jo en pige og to drenge, så det passer jo bare perfekt med deres tre nye designs ;-)

   Og 1000 tak for info, Mette - så var der lige en idé til ungernes ønskesedler, da alle tre har fødselsdag i foråret/sommeren :-)

   Slet
 9. Helt klart også den gule der er min favorit!

  SvarSlet
 10. Og hvorfor findes det ikke i voksen str?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det skal jeg ikke kunen svare på :-) Men mon ikke det kommer - det tror jeg!

   Slet
 11. JUBIIII - jeg skal ihvertfald ha de to sidste bil lillemand :)

  SvarSlet
 12. Hold da op hvor billigt! Jeg havde tænkt at de ville komme meget længere op imod de 1000.. Men det er jo også helt sindssygt med de priser de gamle sæt bliver solgt for inde på Trendsales!
  Kunne forestille mig at man skal være hurtig, de bliver garanteret udsolgt lige med det samme ;)

  SvarSlet
 13. Uhh de er lækre... Hvis jeg havde en lille pige, så snuppede jeg helt klart det lilla :o) Hvis du er int. så har jeg forresten et ægte retro pudebetræk med de brune elefanter til salg lige nu på Trendsales. Mvh Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Soegaard - Jeg er skam interesseret, men køber dem af princip ikke på TS :-) Men hvis du vil sælge eller bytte ellers er du meget velkommen til at skrive til mig - mettekirkeskovjensen@gmail.com

   Kh. Mette

   Slet
 14. Åh, det var ærgeligt, nu har jeg lagt den ud. Men jeg gir det lige et par dage på TS, og hvis ikke interessen er overvældende så skriver jeg til dig :0)
  Kh Lene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...