torsdag den 16. februar 2012

Endnu en sættekasse :-)

Igår aftes fik jeg lavet endnu en sættekasse. Denne gang en lilla i størrelsen 30 x 40 cm. med billeder af fugle, elefanter, æbler, en babushka og lidt Graziela figurer. Nu mangler den bare lim, og så er den klar til at komme en tur med posten, som en del af en større byttehandel :-)

Sættekassen er fra Søstrene Grene, hvor de til min store glæde igen havde de populære kasser i sidste uge. Glæden var dog kort. Jeg var parat til at købe hele lageret, men jeg tror jeg var over 100 kasser igennem (og ja, jeg rodede ret meget) - og fandt kun 6 jeg gad at købe. Det parti, de havde fået hjem, var simpelthen så skæve. Ikke bare lidt, men virkelig skæve. Super ærgeligt - og jeg forstår faktisk ikke helt, at de ikke havde returneret partiet, for det var virkelig ringe :-(  Er det bare mig, eller er der nogen af jer, der også har været nede og kigge dem alle sammen igennem?

Men de 6 jeg fik med hjem er jeg glad for, og jeg glæder mig til at lave dem. Der er en mere i denne størrelse og 4 stk. i størrelsen 30 x 30. To af dem skal være hvide med røde billeder, og jeg er i gang med at male dem - det tager dog tid i det her vejr :-)7 kommentarer:

 1. Veldig flotte disse settekassene!!
  Har også sett de er litt skjeve her i Norge, og har latt være å kjøpe de...
  Gleder meg til å se hvordan du gjør det!!
  Ha en flott dag!
  Mona :-)

  SvarSlet
 2. Den er også rigtig fin.
  Hvilket mærke maling bruger du? (undskyld, hvis jeg har spurgt om det før, men mit feberramte hoved kører ikke så stærkt i dag)

  SvarSlet
 3. Er vild med dine sættekasser. Så vild at jeg var nødt til at give mig i kast med at lave en selv:-)
  knus

  SvarSlet
 4. De bliver så fine i malingen - dine. Om jeg fatter hvordan du gør. Har selv prøvet at spraymale én og det løb og så herrens ud. Så jeg sidder møjsommeligt og håndmaler den næste jeg har gang i nu. Men det tager jo en KRIG!

  Hvordan gør du ??

  SvarSlet
 5. Hvor er den bar fin!! :-)

  Kig forbi min blog og deltag i min give away hvis du har lyst ;-)

  SvarSlet
 6. Mona - Tak - og ja, det er møgirriterende at de er så skæve!! Lidt er charme - men så meget, som nogle af dem var - det er sjusk!

  Julie - He he - Malingen er en ret billig spraymaling fra den lokale farvehandel - den hedder Bingo!

  Mie - Ja - det skal du da helt sikkert prøve - måske man får lov at se den? :-)

  Pernille - Hmm - tålmodighed er vist kodeordet. Ikke for tykke lag - så hellere flere. F.eks. har de hvide jeg lige har vist i dag fået 10 gange!

  Maria - Tusind tak - vil kigge forbi :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Jep, jeg har også nuppet 2stks - efter lang tids sortering..
  Og nu er den ene flækket i det ene rum :( Håber virkelig det kan skjules med maling, tapet og pynt når den bliver beklædt i den nærmeste fremtid!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...