lørdag den 11. februar 2012

Når store ønsker bliver opfyldt!

Jeg har en dejlig veninde - som har to skønne børn og selvfølgelig også en skøn mand! Hendes dreng Asmus er en af de største Star Wars fans, man kan forestille sig. Drengen - trods sine blot 6 år - ved ALT om stjernekrigen og skulle i år være selveste Darth Vader til fastelavn.

Jeg fik et tilbud om en bunke Star Wars lego og andre gadgets i forbindelse med premieren af Episode 1 i 3D - og jeg tænkte straks på Asmus. Så da lækkerierne ankom, inviterede vi ham og hans familie på middag - og da Karen pilfinger var lagt i seng, fandt vi sagerne frem. Her var der virkelig tale om at opfylde en drengedrøm, og der er simpelthen ikke noget bedre end at give væk, når julelysene lyser for fuld styrke i en lille drengs øjne :-)

Han er stadig helt høj her en uge efter og spørger jævnligt, om han nu også må beholde det? Og ja Asmus - det må du! Og så håber jeg, at din far tager dig med i Toys'r'us her i vinterferien, hvor det emmer af stjernekrig og aktiviteter for børn. De har nemlig i anledning af premieren lavet en masse aktiviteter for både børn og voksne. Masser af muligheder for leg - og masser af muligheder for at opfylde endnu flere drengedrømme :-)

Og Isabella fik da også lige udlevet sin Prinsesse Lea drøm, når nu vi var igang :-)
Dette indlæg er sponseret.

6 kommentarer:

 1. årrrh gid det dog skete for mig! - eller rettere sagt, min SØN! han er den største starwars fan - og også 6 år;-) - og vi var da også i biffen i går aftes og se starwars i 3D... Det kommer han til at leve højt på længe..:-)

  SvarSlet
 2. Kære Mette
  Endnu en gang tusind tak - Asmus er slet ikke kommet sig over gaveregnen endnu og der bliver leget Star Wars fra morgen til aften :). Hans kommentar da han så dette blogindlæg: "Sejt! Nu er jeg også med i en tegneserie!" :). Det var bare så sødt og betænksomt af dig. Og jep! Ingen tvivl om at vi kommer forbi Toys´r´us meget snart!

  SvarSlet
 3. Lasse er lidt småmisundelig:-)

  SvarSlet
 4. Kan tenke meg at han ble overlykkelig ja. Morsomt å se når mottaker blir ordentlig glad. Ha en gog lørdag

  SvarSlet
 5. ..det smelter jo en hver moders hjerte <3

  SvarSlet
 6. Hehe, hvor er det nogle gode billeder:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...