søndag den 12. februar 2012

Hjemmelavede dåbsgaver

Vi er netop hjemvendt fra en weekend på farten. Lørdag over middag kørte vi til Skælskør og tilbragte aften og nat hos min mor, og i morges kørte vi så videre til Odense til Lasse's barnedåb. Og Lasse skulle selvfølgelig have hjemmelavede gaver :-) Han er min fætters lille guldklump - og nyeste familieskud på stammen. 

Gaven, som var fra både min familie, min søsters familie og fra min mor, var et Kirkesjov juniordynebetræk, et par Avesjov bukser og en Kirkesjov suttesnor. 

Dynebetrækket blev noget så skønt - denne gang også med tittekant (min dygtige søsters værk). Jeg tror, der er mange lange og dejlige drømme i det betræk? Hvad siger I? Er det ikke gaver, man godt kan være bekendt?

Til sidst et billede af den lækre kage vi smovsede, inden snuden blev vendt mod København igen.9 kommentarer:

 1. nøj, hvem der bare var så heldig at få sådanne en lækker gave ;o)
  og kage...uhmmmm

  SvarSlet
 2. Jeg ville ihvertfald blive lykkelig hvis jeg fik sådan en lækker gave til Liams barnedåb, men desværre er jeg den eneste kreative i vores familie, så jeg må selv igang med sådan et dynebetræk ;D

  Jeg er så forelsket i bukserne med elefanter.. Ih altså så snart økonomien er til det, så må jeg altså hen forbi din butik! Jeg bor jo så tæt på at der ikke er nogen undskyldning :D

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine gaver - det vil enhver modtager vist blive glad for :) - og sikke en lækker kage. Den ser virkelig god ud!

  Karen

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine gaver. Det kan man ikke undgå at blive glad for.....

  SvarSlet
 5. Nydelige gaver :-) Og supersøt kake :-)

  SvarSlet
 6. Jeg ville blive enormt glad for at modtage sådan en gave. Bliver fatiska ltid mega rørt, hvis nogen har lavet noget til mig,for jeg ved, der lgger tid og tanker bag sådan et projekt. Og sød kage Knus

  SvarSlet
 7. Lækre gaver :)
  Jeg har bestilt sådan en numsekage i lyserød selvfølgelig, til Lilys dåb :)

  SvarSlet
 8. Kære Sødeste Mette (og familie, og læsere) MIN SØN var den heldige modtager af gaverne..... Jahhh jeg kan godt forstå i er lidt misundelige, for jeg lover at vi blev glade for det hele.. Sikken et stort arbejde:-) Uhmm og de bukser der de er da tage i brug allerede id ag, han ser SÅ sød ud, OG suttesnorene r skab også i brug:-) Sø skønt med en suttesnor til sut uden "ring i" :-)
  Og ja dynbetrækket... der findes vidst ikke ord for hvor fedtd et er... Glæder mig til han skal op i junior dyne str, så det skal på:-) Meeen vi smug bruger det allerede... SÅ flot. Tak

  SvarSlet
 9. Sikke nogle fantastiske gaver.. Kan godt forstå at modtageren blev glad!!
  Og sikke en FLOT kage.. den kunne man da næsten ikke nænne at skære i.. kunne man?
  Jeg har selv lavet 2 kager i samme princip til min datters 1 års fødslesdag og min mands 30 års fødselsdag.. men der skal vist øves lidt før man bliver SÅ dygtig:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...