mandag den 20. februar 2012

Et lys i mørket...

Jeg indrømmer - det er de små ting, der tæller på en dag som i dag!! Ikke desto mindre var glæden stor, da jeg faldt over dette i min søgen på noget forkælelse i Brugsen. Jeg ELSKER citronmåne, så denne form for produktudviklingen er lige mig :-) Så må vi se om portionsstørrelserne er ramt rigtigt - eller om jeg æder hele pakken?!

Er du også citronmånefan?

16 kommentarer:

 1. De er gode dem dersens med stjerner på

  SvarSlet
 2. Jeg må indrømme, at jeg ikke er så vild med citronmåne - men de der små, nye nogen kunne vist også godt finde vej til min mave for de ser da totalt lækre ud! :-)

  /Karen

  SvarSlet
 3. jeg er rigtig meget citronmåne fan, men spiser det sjældent! Jeg ville helt klart komme til at spise alle 4, hvis jeg som dig lå syg og ikke kunne andet... ;D

  SvarSlet
 4. Må desværre indrømme at jeg tilhører kategorien "æder hele pakken" hvis jeg falder over dem :)

  SvarSlet
 5. Jannik er ind i mellem på fabrikken og så får han gerne en bærepose fuld af kager med hjem. Og sådan en friskbagt citronmåne er altså rigtig god! Han lader heldigvis det meste af posen blive på arbejde, for vi har jo ikke ligefrem godt af det ;)

  SvarSlet
 6. Ja, DET er jeg! Elsker alt købekage - næsten da:-) Håber du er i bedring.

  kh
  Anna

  SvarSlet
 7. ELSKER KAGER .... og citron måne er ikke værst :-)) ... hælder også til at 1 ikke er nok!!

  SvarSlet
 8. Det ser da lækkert ud ;0)
  Det er faktisk et stykke tid siden jeg sidst fik citronmåne, men sidder jo helt og så lyst til det.

  SvarSlet
 9. Jeg elsker også citronmåne ( og er ligeglad med at mange mener den smager træls)
  Og det vist ud til at jeg også skal en tur i Brugsen

  SvarSlet
 10. He he - godt at se, at jeg ikke er den eneste citronmånefan :-) Ellers var den nok heller ikke blevet sådan en legende...

  Og for god orden skyld - indlægget er ikke sponseret :-) Men status efter 5 kvarter, hvor de 4 af dem er brugt på at rævesove med min datter (som igen hoppede ud af tremmesengen)... ja, så har jeg alligevel fået spist 2 ud af 4!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Jeg føler mig totalt udenfor-kan ikke huske at jeg nogensinde har smagt en citronmåne?! Det må jeg have rådet bod på;-)

  SvarSlet
 12. Er vild med navne udviklingen - mini moons ;-)

  SvarSlet
 13. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået citronmåne, men dem der ser da så lækre ud.... må have fingrene i sådan nogle - og jeg æder helt klart hele pakken (måske får ungerne lov at dele en)!

  SvarSlet
 14. FIE! Har du aldrig smagt en citronmåne? Det er jo den skønneste, E-nummerfyldte lille lækkerbisken!! Med dens bløde textur og sur/sød glasur!!

  SvarSlet
 15. Hi hi - det er min mor som laver dejen til dem - så jeg er nærmest vaccineret med citronmåner. I skulle prøve at smage dem før de får plastik omkring - der er de endnu bedre...
  Kh Stine

  SvarSlet
 16. Klart, Citronmåne styrer for vildt, især den købte klæge, syntetiske, sukkerbombe. må dog indrømme at køkkenalfen derhjemme fik bagt Mette Blomsterbergs version af citronmånen, op den smagte også ret godt.
  Den købte eller den hjemmebgate....en er ikke nok til en hel aften i selskab med med mig selv ;O)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...