fredag den 17. februar 2012

Når man ikke kan tælle til 20...

... og derfor kun har fået 19 bøjler med op i den svenske hytte - ja, så er det lidt svært at færdiggøre bestillinger på 2 x 10 babybøjler! Lidt irriterende når nu man har det hele fremme, men jeg må få lavet den sidste, når vi igen er hjemme :-) Da billedet blev taget, havde jeg kun lavet 14, men de sidste 5 har nu også fået papir på - og forude venter X-Faktor, hvis modemet vil være med til noget streaming.

Disse 19 (20) bøjler er de sidste ud af den kæmpe kasse på 300, jeg på et tidspunkt købte af en butik, der skulle lukke. Det er alligevel ret mange, hva? Måske der er lidt flere rundt omkring i hjemmet og i butikken, men umiddelbart er det slut for denne gang med tapetserede bøjler :-) Det gør mig egentlig ikke noget, for det er et kæmpe arbejde, da alle bøjlerne er forskellige - men de bliver nu så fine, at det er det hele værd?


6 kommentarer:

 1. Hold op et arbejde. Men nøj hvor er de fine.

  SvarSlet
 2. De er flotte og kan godt forstå du er stolt af dig selv. Det skal du også være med det arbejde du har lagt i dem :o) Sejt gået!

  SvarSlet
 3. De er da virkelig fine, jeg har lige samlet en stor pose med tanke på at gøre noget lignende, rigtig sjovt at se dine.
  God lørdag
  Eva

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres søde kommentarer - og ja, de bliver fine, så det er hele arbejdet værd :-) Jeg kan kun opfordre til at gå i gang - det er hyggeligt - og som I selv siger et fint resultat :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...