tirsdag den 7. februar 2012

iPhone-etui, penalhus..... mere Avesjov!

I nok efterhånden gættet at elefanter og smølfer er det gennemgående tema i Avesjov? Vi leger - og finder på mange ting - og her kan I se noget af det, der er på vej i shoppen. Der er iPhone-etuier og penalhuse på vej - sammen med toilettaskerne. Og bukserne - de er vist kommet for at blive :-) Vi er rigtig glade for, at de er blevet taget så godt imod - det giver os blod på tanden til at lege videre!

 Jeg selv leger i aften også med elefanter - 3 bestillinger er på vej til at blive en realitet :-) Og så får I også lige et lidt bedre billede af Bambi-uroen fra i går - det synes jeg, at den fortjente :-)


6 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine ting.. Jeg kunne godt ønske mig et penalhus med elefanter på ;) Toilettasken med smølfer er også bare alt for sej! Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 2. Srgh sikke et fint Iphone-etui....hvad mon det kommer til at koste :o)??

  Kh. Trine

  SvarSlet
 3. MetteSofie - Ja, der er vist lidt for enhver smag :-) Og det hele kan fås med enten smølfer eller elefanter :-)

  Julie - Tusind tak.

  Trine - De koster 199 kr. - og laves som du vi lhave det! P.S. - Du kommer bare med et forslag til, hvornår du har tid til at komem forbi og hente dåser ikke?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine - jeg æææælsker elefanter :-) Ærgerligt at jeg ikke går i skole mere, for så skulle jeg da have et penalhus med dem på...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...