tirsdag den 4. juni 2013

Weekendens kæmpe fest!

Skal det være - så lad det være! Det må være vores motto :-)

I lørdags havde vi inviteret alle vores venner til 2 x fødselsdag og housewarming. Min mand og jeg har fødselsdag samme dag (i søndags), og da han blev 40, og jeg selv knap så gammel - ja, så var det oplagt med en kæmpe fest. Og nu vi var i gang, så fejrede vi også vores skønne hus.

Hjemvendt fra Paris sent torsdag aften, havde jeg taget en fridag fredag for at forberede festen. Henrik og jeg knoklede hele dagen med at få sat telt op (jeg skal hilse og sige, at det var en varm fornøjelse), sat borde og stole op, dækket borde, ryddet op osv osv.

Lørdag morgen stod den på afhentning af gris hos slagteren, optænding af grill og stegning af svinet! 6 timer fik den - og for sulan, hvor blev den god! Resten havde vi betalt os fra - der er trods alt en grænse for, hvad man kan nå, når man ikke er hjemme :-) Så kl. 17 kom der tre søde piger for at hjælpe med servering, opvask og bar - og to kokke, der havde lavet den lækreste buffet som tilbehør til grisen og en lækker dessert.

Vores lille have var omdannet til de mest fantastiske festlige rammer - og 50 af vores allerbedste venner gjorde dagen til en helt fantastisk dag. Og aften. Og nat. Og morgen. Og når Hi-Fi-fyren fylder 40, så er det det tunge grej, der spiller. Så kl. 4 kom politiet forbi og bad os skrue ned. Hvilket var helt på sin plads - men tiden var ligesom rendt fra os... :-) Og kl. 07.30 gik de sidste hjem. Og så sov vi et par timer og knoklede derefter hele søndagen med oprydning, oprydning og mere oprydning.

Behøver jeg at sige, at vi sov godt søndag nat?

Og jeg fik ikke taget et eneste billede efter at gæsterne kom! Men tro mig på mit ord - det var en fantastisk fest :-)


7 kommentarer:

 1. Stort TILLYKKE Mette. Det lyder som en alletiders fest - er sikker på at vi kunne høre jer helt på den anden side af mosen ;) havde du mon en af de flotte af-manden-købte kjoler på...?

  Fed idé med dåser i æblekaret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita - Tusind tak :-) Og jeg er da faktisk lidt i tvivl om I kunne høre os :-) Man kunne i hvert fald på Bellahøj - ha ha!

   Og sig til, hvis I skal holde fest og mangler partyudstyr - så er der grisegrill og fadølsanlæg på matriklen, som kan lånes :-)

   Og ja æblekaret var perfekt! Så fik det lige lidt is en gang imellem - og så var det det perfekte køleskab :-)

   Knus Mette

   Slet
  2. Hov - og mandens kjoler - nej - men den ene skal på til bryllup her om et par uger og den anden viste jeg frem i Paris :-)

   Knus

   Slet
 2. Og det var en fantastisk fest, tusind tak for en super aften/nat, alt var perfekt, maden smagte fantastisk og vi hyggede os vildt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tamra - og tak for hjælpen med jægerbomberne :-) Dem fik vi da delt nogle stykker ud af! Havde også på fornemmelsen at alle gæster var glade og tilfredse - og så er man jo selv rigtig glad :-)

   Knus

   Slet
 3. Ja tak da for fest. Politiet... hehe, det var sgu også højt, men jeg kunne altså ikke høre noget på egen matrikel og det er da tættere på end Bellahøj policen

  SvarSlet
 4. Sejumlah faktor dapat menyebabkan formasi dari Ambeien termasuk kebiasaan buang air besar tidak teratur konstipasi atau diare c a r a m e n g o b a t i w a s i r a m b e i e n t a n p a h a r u s o p e r a s i a m a n p a l i ng j o o s olahraga, nutrisi diet rendah serat, peningkatan tekanan intra-abdomen berkepanjangan tegang, genetika, tidak adanya katup dalam vena hemoroid, dan penuaan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...