mandag den 17. juni 2013

Så skete det!

Det har været en stor dag - og en rigtig god dag :-) For os alle sammen, men mest for Karen - hun har nemlig haft en hel dag uden ble på - og uden uheld. Vi er selvfølgelig meget stolte af hende, selvom det hverken er tidligt, at det er sket, eller usædvanligt i nogen forstand - men hun er jo vores Karen, så selvfølgelig er mor og far stolte :-)

Her er vi på vej hjem fra børnehaven - den stolte mor og den stolte pige :-)


5 kommentarer:

 1. Flot! Det er et stort skridt når det sker. Det er som om de bliver en hel del ældre sådan lige fra den ene dag til den næste. Sej stor cykel. ;)

  SvarSlet
 2. Hejsa, det er et kæmpe skridt. Og selvom hun ikke var hurtig ved hun jo ikke det. Vores Anton smed bleen lige før han blev 4. Og troede aldrig det ville ske:( du ved når man står i det alle omkring en der er samme alder smider bleen m.m.) Men til gengæld da han endelig smed den som en af de sidste på hans alder på stuen, har vi storts set ikke haft uheld. Jeg har ikke fået vådt tøj med hjem fra børnehaven. Har ikke skulle stoppe mange gange på lange bilture og han sov igennem uden ble fra starten. Så tror egentlig også alderen gjorde at så var han så klar som man kunne blive....
  Jeg tror det sker i deres helt eget tempo. Alma smed bleen tre måneder før hun blev tre. Men har stadig uheld.
  Dejligt at Karen oplever friheden uden ble, og hvor stor man er når man selv kan gå på toilettet! Jeg kan godt forstå i er stolte.

  SvarSlet
 3. Åhhh det er en stor dag, både for børn og forældre.

  Stor frihed for barnet og dagen hvor ens lille mus pludselig er blevet så stor.

  SvarSlet
 4. så store de pludselig bliver :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...