tirsdag den 11. juni 2013

Et par "nye" smuksakker!

Efter købet af "Kongestolen" til stuen, surfer jeg jævnligt forbi Refurniture nye lækre hjemmeside. Hvem ved - der kunne jo være noget, som man absolut ikke kan undvære?

Og det var der!! Nemlig disse to herlige, patinerede kagedåser i det smukkeste blå/lilla mønster. Og nu er de landet på matriklen, pakket ud og sat på plads oven på Københavnerskabet. Jeg kan næsten ikke vente med at fylde dem med farmors hjemmebagte småkager og byde mine gæster ved lejlighed!

Kender du ikke Refurniture, så tjek deres sager ud. Det er retro, når det er bedst. Og følger man dem på Facebook, ser man hurtigt alle nyhederne og kan slå til :-) Og lige nu kan man faktisk vinde et gavekort til deres webshop!
7 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke - forstår godt du skyndte dig at slå til ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Ja, er de ikke? Farverne er helt fantastiske :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Guuud nej hvor er de skønne. Troede først at det var Anita Wangels, men selvom det ikke var lige dem, jeg troede må jeg alligevel tilstå at de er ret fantastiske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ved ikke hvem, der har lavet disse? Men Natanja flashede den samme i orange på Instagram - den var også smuk!

   Kh. Mette

   Slet
 3. De er over skønne de smuksakker til dåser.

  Jeg har linket til dit indlæg i marts med Miffy tusserne, samt til din shop.

  Jeg har lige lavet et indlæg om mit køb af Miffy tusser.

  Hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Tak for indlæg om Miffy :-) Skønt at se dem hjemme hos jer.

   Kh. Mette

   Slet

 4. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...