fredag den 28. juni 2013

Min helt egen McDonalds burger!

Tidligere på ugen var jeg inviteret på besøg hos McDonalds. Anledningen var det spæde startskud på deres kampagne "MyBurger", som I måske husker fra sidste år? Kampagnen går i al sin enkelthed ud på at involvere kunderne i produktudviklingen, og sidste år bidragede hele 20.000 danskere med deres bud på "MyBurger". Og mere end 200.000 danskere stemte på deres favorit. De tre bedste endte med at blive serveret i McDonalds restauranter landet over, og McAwesomeChicken endte faktisk med at blive den bedst sælgende burger med kylling nogensinde!! Det er da cool - tænk hvis min - eller din - burger bliver vinderen i år?

McDonalds havde inviteret kokken Claus Holm, som meget engageret fortalte om hans tilgang til mad. Om hvordan han fra at have været 2-stjernet kok har bevæget sig tilbage til udgangspunktet - nemlig at lave mad til helt almindelige danskere - og interessere sig for, hvad vi alle sammen spiser i dagligdagen. Om kicket ved at spise noget, som pirrer alle vores sanser og får oplevelsen til at hænge ved. Om smag og hvordan smag opfattes forskelligt af os alle sammen - og den udfordring det giver.

Og således inspireret fik vi bind for øjnene - og ja, man ser ikke så smart ud :-) Men sanserne skærpes - og blinde og bøvede smagte vi os gennem brødtyper, kødtyper, salater, tilbehør, saucer mm..... og da bindet kom af øjenene, havde vi hver i sær sat en masse krydser på et stykke papir! Og disse krydser blev så sendt i køkkenet, og ikke længe efter serveret for os hver især - MyBurger!

Og min var dælen dulme god! Det endte med en chillibolle, stegt kylling, rødbedechautney, romanisalat, løg og salsa!! Og lige ned i løgnhalsen røg den - og vi var alle hver i sær enige om, at det var en helt anden McDonalds oplevelse, når man selv har bygget :-)

Måske du nu er inspireret til at gå i tænkeboks og til august være med i konkurrencen "MyBurger"?

Smagskompaset med lidt inspiration...

En lille appetizer fra Claus Holm's hånd - en smagsbombe over hele smagskompasset

Moi!

Claus Holm....

En af smagebakkerne...

MyBurger!

2 kommentarer:

  1. Hold nu op det lyder til at have været en fed oplevelse! Det må altså afprøves på et tidspunkt, det er da den lækreste måde at fremtrylle et måltid på :D Mon det kunne bruges som party-underholdningselement... hmm...

    SvarSlet
  2. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...