lørdag den 29. juni 2013

Forandring - String!

Vi har brugt en dejlig rolig lørdag med en samlet husstand på matriklen på at lave en smule forandring. Vores billedvæg har måtte lade livet for et helt fantastisk String system, som vi for nylig faldt for. Det har været lidt tid undervejs fra Tyskland, men heldigvis nåede det at lande her inden weekenden.

Så der er blevet spartlet huller og malet væg - og herefter boret nye og det smukke møbel hænger nu på sin plads. Først blev det udsat for en god gang knofedt og en mild afvaskning med grundrens for til sidst at få olie. Det fremstår simpelthen så smukt nu, at man ikke skulle tro, at det har hængt hos andre  :-)

Det var hjertebanken ved første blik - og vores hjertebanken er ikke blevet mindre af, at det nu rent faktisk hænger her over vores sofa.

String systemet er designet af Niels Strinning, og det første system så dagens lys i 1949. Op gennem 50'erne og 60'erne blev det til rigtig mange systemer, og i dag produceret String hylden igen i mange forskellige farver. Hvornår dette system mere præcist er fra er lidt uvist, men det bedste bud er, at det er lavet i midten af 50'erne, og det har dermed ca. 60 år på bagen. Det er det sørme kun blevet smukkere af :-)

Vi købte det på Etsy hos denne sælger.

Og til sidst - nogen gode ideer til, hvad det lille skabsmodul skal indeholde?

9 kommentarer:

 1. jeg er ikke til den type møbler men kan godt se det møbel se godt ud hos dig :)
  jeg er ene barn og min mor har kun teaktræs møbler som en dag er mine og jeg ved de ikke er min smag :)

  SvarSlet
 2. The string shelves look fabulous in your cosy interior! Awesome pictures! Cheers!

  SvarSlet
 3. Uha det er bare så lækkert! Har også lidt kig på det. Men måske i ny-produceret form. Nu må vi se :-) Kh Maria

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med det, det er så smukt smukt smukt... Der skal stables op med lotus skåle i det lille skab, syntes jeg ;-)

  SvarSlet
 5. Wauv hvor er det lækkert, så smukt.

  SvarSlet
 6. Det er ikke det ægte String system? Vores er svensk med hvide gitre og hylder og et skab i eg - vi har fra gulvet og op! Købt hos rum21 :-)
  Men lækkert møbel der ser enkelt ud, tillykke til jer :-)

  Kamilla.

  SvarSlet
 7. Ser godt ud. Uf, er altså liiiiidt misundelig på den skål!

  SvarSlet
 8. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...