onsdag den 5. juni 2013

Fantastiske nye havemøbler!

Som det sikkert er gået op for jer, havde vi stor fest på matriklen i lørdags. Og masser af dejlige gæster. Og alle de dejlige gæster havde de mest fantastiske gaver med - blandt andet havemøbler og gavekort til køb af havemøbler - og i dag har vi så fået vekslet det hele til noget, der minder om en drømmeterrasse!

Jeg har længe overvejet de gamle Marguerit havemøbler - originale og med masser af patina. Men på den anden side kunne vi ikke overskue at sætte et gammelt sæt i stand, så da vi fandt ud af at Mandalay laver dem på ny, ja, så var det vores højeste ønske på ønskeseddelen.

Og i dag blev det til virkelighed. 4 stole, et bord og en bænk har fundet vej til vores terrasse. Og de er bare endnu smukkere end i min vildeste fantasi. Vi valgte det aflange bord frem for det runde, da det passer bedre til vores terrasse, men det har jeg nu heller ikke fortrudt et sekund. Håndværket er perfekt og jeg er sikker på, at vi nu har havemøbler til resten af vores lange liv :-)

I får lidt billedspam af herlighederne - nu mangler der bare lidt blomster hist og pist :-) Den gamle terrasse har altid været fuld af blomster - det er der ingen tvivl om. Overalt er der små kroge og jernanordninger til potteplanter - så vi må se om vi formår at genskabe idyllen hen af vejen :-)
14 kommentarer:

 1. De er også så vanvittigt lækre - Det er sjovt nok også den havemøbelserie jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i...

  SvarSlet
 2. elsker dem - min Farmor havde det runde bord <3

  SvarSlet
 3. Det havde min mormor og morfar. Jeg er også helt pjattet med det. Hvis vi havde havde, så var det det vi skulle have

  SvarSlet
 4. Åh Mette, de er simpelthen så fine, og heldige jer at I har både bord og bænk. Jeg var så heldig at vinde bænken gennem BoBedre, og nu MÅ jeg da have resten :)

  SvarSlet
 5. Skønne møbler! Jeg er nok mest til de gamle og det runde bor, men kan godt se at det er nemmere med nogle der bare er nye og godt kørende fra starten. Bare jeg dog havde en terasse!

  SvarSlet
 6. WAUW hvor er de flotte - koster de ikke bare spidsen af en jetjager??? Jeg gad også godt eje dem, de er så smukke...og fulde af historie...selv helt fra nye :-)
  Tillykke med dem :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Tillykke med nye havemøbler - det er god kvalitet og så er de smukke med smuk på :-) Står højt på min ønskeliste :)

  SvarSlet
 8. Åhhh hvor jeg drømmer om det samme til vores terrasse:)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Wauve det er super flotte møbler, de er også på min ønskeliste, men dem vi har holder sikkert længe endnu. :-D
  De ser så lette og elegante ud. Tillykke med dem.

  SvarSlet
 11. De er så flotte.... Tillykke med dem, ja og med huset og de runde år
  Kh. Camilla

  SvarSlet
 12. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...