fredag den 21. juni 2013

Bare ham og mig!

Om nogle timer sætter manden og jeg os i et fly. Destinationen er Helsinki og anledningen er en bryllupsinvitation. I bagagen er der ingen børn, så i weekende bliver vi kun ham og mig! Det er godt nok længe siden :-) Og jeg glæder mig - både til ham og mig, og til storslået bryllup i den finske skærgård på en borgruin ud for Helsinki. Til en fredag aften med ham og mig på restaurant, til et par timers shopping lørdag formiddag og til at dulle mig op til fin fest og dans! Til at sove i hvide lagener på hotel - og til at komme hjem og kramme børn igen søndag eftermiddag.

Det bliver en god weekend med oplevelser og hygge :-)

Hvad står din weekend på?

Der i midten er den kirke, hvor vielsen skal stå.... og så er der fest i en af de gamle bygninger!

8 kommentarer:

 1. Rigtig god tur... Helsinki er en ret skøn by - og jeg har kun set den i trist novembervejr ;0)

  SvarSlet
 2. god tur :)
  jeg skal til grill aften i min datters klub i dag og i morgen får vi gæster til grill og det masser af de våde varer og søndag bliver nok i sengen :)

  SvarSlet
 3. Det lyder da som en SKØN weekend - og bryllup i smart og gennemført mintgrøn, i skønne omgivelser - det bliver næsten ikke bedre :-)
  Jeg skal til sommerfest i min søns gamle børnehave (som jeg elsker og savner), til bryllupsreception ved et havebryllup og til middelaldermarked - og så er den weekend vist gået :-)

  Rigtig god tur :-D

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur. Sådan lidt alenetid er altså guld værd:-)

  SvarSlet
 5. God weekend/ferie!! Det lyder til at blive skønt, kæresteweekender er fantastiske, der er bare for få af dem :-) håber vejret er med jer.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det godt ud, et flot sted, god weekend og god fest.
  Jeg er helt vild med dine mint farvede sko, de ser ug til at kunne danse godt. :-D

  SvarSlet
 7. Sejumlah faktor dapat menyebabkan formasi dari Ambeien termasuk kebiasaan buang air besar tidak teratur konstipasi atau diare c a r a m e n g o b a t i w a s i r a m b e i e n t a n p a h a r u s o p e r a s i a m a n p a l i ng j o o s olahraga, nutrisi diet rendah serat, peningkatan tekanan intra-abdomen berkepanjangan tegang, genetika, tidak adanya katup dalam vena hemoroid, dan penuaan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...