onsdag den 18. april 2012

Tiger-fristelser!

Jeg benyttede lejligheden til et besøg i Tiger i går, da manden endelig var hjemme igen og kunne hente Karen :-) Jeg blev selvfølgelig fristet, og med hjem kom for 100 kr. Det blev til 3 pakker manilla-mærker i fantastiske farver, 3 ruller silkebånd - bredt og farvestrålende, 3 ruller snor og et salt og peber sæt! Kan man leve uden disse sager? Min mand mente nok, at vi kunne, men jeg er ikke helt sikker :-)

Og nederst en update på det blomstrede stof fra i går (se sidste billede). Det er nu til salg i såkaldte Fat Quarters - stykker på ca. 50 x 50 cm. for 40 kr. Flere stykker kan fås sammenhængende - bestillinger modtages på mettekirkeskovjensen@gmail.com :-)

16 kommentarer:

 1. Uh, jeg er fristet af en tur i Tiger; heldigt at vi ikke har sådan en i byen, ellers ville jeg hurtigt kunne fylde skabe og skuffer med div. dimser og dutter (alle uundværlige, naturligvis!)

  En dejlig dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Har vist også en pæn samling dimser og dutter!

   Slet
 2. Mænd og kvinder ser ikke helt ens på hvad der er nødvendigt :o) selvfølgelig kan vi ikke leve uden de små sjove og smukke ting vi finde på hyggelige aleneture :o)
  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - og heldigvis for det - vi har hver vores behov. Men vi kommer nok aldrig til at forstå hinanden helt :-)

   Slet
 3. Sjovt som vi også herhjemme ser forskelligt på behov. Manden mener ikke vi kan leve uden det nyeste teknik, det mener jeg sjovt nok ikke er et problem (selvom han dog fik ret mht. Ipad'en - men det siger jeg ikke til ham). Omvendt har jeg andre behov han ikke er enige i...heldigt at vi har hver vores dankort ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - her er det det samme med iPad'en :-) Men jo - herhjemme går manden også vældigt op i grej! Og ja - hurra for eget dankort :-)

   Slet
 4. Åh, jeg var også forbi Tiger i sidste da jeg skal på markede i weekenden - og det pink kom med hjem. Kombineret med de smukkeste Manila mærker fra Søstrene! ;)

  Lækkert stof du havde i går! ;)

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt nok har jeg også de manilla mærker i min dimse-dutte skuffe! :-)

   Tak - og god vind på marked!

   Slet
 5. Ejjj, jeg gik rundt om de mærker flere gange i sidste uge, kæft hvor tosset jeg ikke købte dem, de er nemlig super fine.... Og det snor der, det er for sejt...

  Man kan finde SÅ mange fine ting i den biks :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har altså super mange lækre sager! Tror ikke jeg er gået derfra endnu uden noget :-)

   Slet
 6. Hej Karen hvor sælger du dit stof henne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-) Jeg hedder Mette - det er min datter, der er Karen :-) Jeg sælger mit stof her! Du kan skrive en mail på mettekirkeskovjensen,@gmail.com hvis der er noget, du er interesseret i.

   Kh. Mette

   Slet
  2. undskyld Mette :-) men jeg kan nemlig ikke se dit stof i din shop?? kh Andriette

   Slet
  3. Hej igen Andriette
   Nej det er heller ikke organiseret samlet noget sted, men jeg lægger jævnligt til salg. Men hvis du skriver en mail om hvad det er du er interesseret i, så sender jeg gerne billeder.
   Kh. Mette

   Slet
 7. Ak ja, man bruger altid mindst 100 kr i Tiger synes jeg.. Det er jo så billigt alt sammen - men pludselig har man fundet så mange billige ting at det pludselig ikke er billigt mere ;)

  SvarSlet
 8. Hej Mette
  Jeg var også et smut i Tiger efter de fine manila mærker i mandags..båndet havde jeg jo i forvejen. Tak for dine fine pakker, som allerede er nået frem i dag.
  Snart kommer der noget til jer.

  KH Mia

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...