fredag den 20. april 2012

SoveTrine/Elefanter anno 2012

Tamra har overtalt sin lokale sengetøjsforhandler, Sovezonen i Helsinge, til at lægge de nye elefanter på deres hjemmeside, så det nu er muligt at forudbestille sættene :-)

Så hvis du også er lidt nervøs for, om du når at få fat i et sæt, så kan du altså allerede nu bestille :-) Sengetøjet skulle lande på NT's lager den 29. maj 2012. Det er jo lige om lidt :-)

Der kommer som bekendt 4 farver, og jeg synes priserne er yderst rimelige - synes I ikke?

Babybetræk kan ses her og koster 249 kr.
Juniorbetræk kan se her og koster 349 kr.
Voksenbetræk kan ses her og koster 449 kr.

Skal du have et sæt? Og i hvilken farve?
9 kommentarer:

 1. Hvad tror du selv:)?
  Kan I have en skøn weekend
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Uha ja, helt sikkert et gult eller et brunt....men jeg er i Spanien den 29 maj....håber de stadig har det når jeg kommer hjem ;O)

  SvarSlet
 3. Ja bestemt :-) har ventet længe på disse fine sengesæt :-) tror jeg satser på blå og brun... Så må hellere få lagt en bestilling ind :-) tak for tippet

  SvarSlet
 4. Det lilla bliver nød til at finde vej til Århus :)

  SvarSlet
 5. Så er der bestilt voksensæt til drengene. Tak for tippet, Mette :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 6. Gule elefanter til Carmen:-) tak for tippet
  VH Signe

  SvarSlet
 7. Årh, jeg ved virkelig ikke hvilken farve det bliver. Har tænkt på brun eller gul, men åh, det lilla passer bare så godt til bettepigens værelse. Hmm...

  SvarSlet
 8. Har i set hvor meget der er blevet lavet om i det nye print? Inde på nt's facebookside kan man se at det ikke er et genoptryk af der originale - Mønsterrapporten er anderledes, halerne har fået sløjfe på, øjenvipperne er fjernet til fordel for en forenkling der mest ligner en dårlig omgang kohl og detaljerne på fødderne er også fjernet Det synes jeg er rigtig ærgeligt for det tager altså noget af charmen af når de sådan forenkler printet og detaljer.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...