søndag den 15. april 2012

Jeg sætter lige mig selv i opladeren....

... efter nogle udfordrende dage :-)

Torsdag tog Henrik på skiferie med drengene, og i det minut han tog afsted, fik Karen feber. 39,5 og meget slap blev hun puttet - det positive var, at det kun tog 5 minutter! Fredag måtte jeg være hjemme med en meget slap Karen :-( Hun har haft høj feber flere gange, men man har aldrig kunne mærke det på hende, så det var en meget mærkelig (og lettere bekymrende oplevelse) at have en pige, der bare lå og sov i mine arme flere gange i løbet af dagen. Jeg havde dog et vigtigt møde på arbejdet, så tak til søs for assistance nogle timer :-)

Vi har boet hos min søster i weekenden - det er nu lidt hyggeligere at hjælpe hinanden med ungerne, når mændene er ude, ikke? Lørdag kom min mor også ind, og jeg fik et skønt frirum, mens jeg var til blogtræf hos Vicki. Mit overskud skulle vise sig at blive sat på en prøve, da Karen skulle puttes lørdag aften. Hun var feberfri igen og i sit normale sprudlende hopla! Og jeg skal da så love for, at hun udfordrede sin mor. Ikke om hun ville sove, og efter utallige mislykkedes forsøg endte hun i sofaen og så Titanic sammen med os. Hun faldt i søvn 00.10!!???? Jeg er målløs! I hendes 2-årige liv har hun aldrig opført sig sådan, men der er altså virkelig grænser, der skal testes for tiden.

I dag har været en fin dag, hvor vi efter middagslur drog til fødselsdag hos en veninde, og hjemvendt godt våde og mudrede efter en time på legepladsen på vej hjem, er der nu ro i det lille hjem. Jeg måtte tale med de meget store bogstaver, da hun var på vej ud af tangenten igen i aften. Jeg HADER at tale højt og skælde ud, men det virker som om, at hun havde behov for lidt konsekvens :-) Det virkede i hvert fald, og vi blev enige om, at det var sengetid :-)

Så nu sidder jeg her med bagdelen solidt plantet i sofaen - og har liiige sat stikket en tur i opladeren :-)

5 kommentarer:

 1. Min pige driver mig til vanvid stort set hver aften.. Det har hun gjort siden hun var 2.5-3 år og nu er hun snart 4.5!! Vær beredt :D Det varer i laaaaaaaaaaaaaang tid endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du ikke engang sige for sjov!!! Uha - det magter jeg ikke.... men kan mærke, at hun lige skal have nogle meget faste rammer i øjeblikket - ellers snoer hun os om alle fingre og stikker af med hele hånden!

   Stakkels dig - du må også sidde godt i sofaen hver aften! :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Alma er to om en måned og gør mange ting for at teste os. Jeg må indrømme at selvom jeg elsker min datter meget højt er det tidspunkter på en dag, hvor hun er ekstremt billigt til salg... Men med en fem årig i huset ved jeg at det kun er en periode... Og faste rammer er efter mine oplevelser helt klart vejen frem. Og at vælge sine kamoe med omhu. For med en stædig lille en på to kan man ikke tage alle kampe....
  På den anden side er min Anton stået op i en meget lang periode på to år vil jeg tro mellem kl. 4 og 5. Det er nu heller ikke mega sjovt skulle jeg hilse og sige!

  Pøj pøj-

  Lykke

  SvarSlet
 3. Åh, kender det alt for godt- og det kan være rigtig hårdt at stå med én lille selvstændig "dame" når det er tid til at sige Go'nat! Håber energien er kommet retur?
  God uge til dig og dine..
  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Du skal vist begynde at trappe den middagslur karftig ned eller hun skal undvære den, så hun kan blive træt til aften ;)
  Så får i "problemet" kl 17 hvor hun begynder at blive træt og sulten (vi spiser kl 17 for at undgå trætte/sure børn) men det er bedre at tage det kl 17/18 end kl 22 :) og her taler jeg af erfaring :)
  ..det tager lidt tid at køre ind, men det er det hele værd :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...