onsdag den 4. april 2012

Graziela-kjoler til Karen

Jeg har lavet en fantastisk byttehandel med Anna. Hun forelskede sig i nogle af mine puder, og jeg ønskede mig en kjole. Og se lige, hvad der er landet i min postkasse.

Den lilla kjole var den jeg bestilte, men Anna kom til at sy den i str. 98, og så syntes hun, at vi skulle have en mere, som Karen kan passe nu - og dermed kom den gule også med i pakken! Jeg er simpelthen så glad for dem - det er lækkert håndværk og Graziela-hjertet er en fantastisk detalje. Selv min mand er begejstret - og der skal ellers noget til, når vi snakker tøj til Karen :-)

Tusind tak Anna - det er alt for meget! De vil blive slidt op! Jeg håber, at det er ok, at jeg har lånt dine billeder? :-)

Se Anna's DIY til at lave detaljen med Graziela-hjertet her.
7 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet flotte! Kan godt forstå de vil blive slidt op ;)

  SvarSlet
 2. Det er rendyrket lækkerhed ;0)
  God påske
  /Eline

  SvarSlet
 3. Wao - det er da bare det fineste kjoler. Hold da op kan godt forstå du er glad. Må da vist lige en lille smuttur forbi Anna blog.

  SvarSlet
 4. Du må gerne låne mine billeder:-) Og dejligt, at du synes om kjolerne:-) Jeg har også fået dine smukke puder, og de er allerede i Laras i forvejen meget overcrowded seng! Så ja, en ny baby - det skal der vist til;-) Men i første omgang skal puderne fotograferes, og så skal de på bloggen:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Det er de fedeste farver! -og fantastisk model, sikke hun kan :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...