tirsdag den 12. april 2011

Skal/skal ikke?

Jeg overvejer, om jeg skal lave nogle af disse til markedet? Og hvorfor er jeg i tvivl? Jeg har allerede gang i en masse varer, som jeg sådan set efterhånden er ved at have lidt forskelligt af, men man kan jo altid lave flere varianter, og derudover er det jo smadder svært at vide, hvor meget, der er nok? Så spørgsmålet er, om jeg skal lave mere af det, jeg allerede er i gang med, eller kaste mig over et par modeller af dem her? Det ene udelukker sådan set ikke det andet, og det kunne jo være lidt hyggeligt at nørkle med lidt forklædekjoler til de små piger :-) Men hvad siger I? Kunne det være noget?

Jeg forestiller mig dem i en blanding af retro og nyt...? De her er Karens, som hun elsker at være fin i :-)


 

14 kommentarer:

 1. Ja, hvordan ved man lige hvor meget man skal tage med?? Men er det ikke noget med at I er mange om standen eller hvordan?
  Fine er de nu de små forklædekjoler :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. jeg ved ikke om man må komme med indvendinger her når man ikke skal med hverken som udstiller eller kigge :(
  MEN jeg vil bare sige at jeg synes den er vildt flot, og ville elske at have sådan en hvis jeg havde en lille pige.
  jeg ville mene det er godt med masser af forskellige varer så det ikke ser for tomt ud. Du kan jo prøve og stille det op derhjemme så du ved om der er nok.

  SvarSlet
 3. Anne - Jo, vi er tre om boden, så jeg er ikke bange for at det skal se tomt ud. Mere om jeg løber tør for noget - vil føle mig ærgerlig, hvis jeg ikke har det folk vil have :-) Men man kan jo altid tage imod bestillinger tænker jeg? Så jeg går nok efter alsidighed :-)

  Marolle - Tak for dit indspark og dine roser om den lille kjole :-) Som skrevet ovenfor er jeg ikke bange for, om der er nok på den måde - for vi har masser af ting tilsammen. Og det bliver en festlig og farverig bod - det er der ingen tvivl om!

  SvarSlet
 4. Ja det er nok lidt både og. Man kan sige at hvis du har meget forskelligt med, når det måske ud til et breddere publikum og du kan sikre dig lidt flere bestillinger, men nogen vil måske også helst stå med det i hænderne før de køber og så er det jo godt at have mange af de samme. En mellemting ville jeg gøre, tror jeg.

  SvarSlet
 5. De er super søde kjoler, og hækleeffekten på den mariehønen er bare skøn.
  Synes det er en god idé at gå efter alsidigheden, for der kommer jo også mange forskellige kunder.
  Dine ting er virkelig flotte og unikke, og der bliver uden tvivl hurtigt udsolgt af visse varer, men så har du heldigvis en masse andet med der kan friste køberne :o)
  Glæder mig til at se billeder fra det meget omtalte marked.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 6. Ligesom Marolle kommer jeg hverken som kigger eller standholder men jeg syntes altså at de er fantastisk søde, og havde jeg en lille pige havde du lige fået en bestilling! Har i fpet af vide hvor mange "gæster" der kom på markedet sidste år?
  Jeg var på husflidsmarked i weekenden, og jeg solgte ikke forfærdeligt meget så jeg havde meget med hjem igen, men der var også dårligt reklameret om markedet og det er vidst ikke tilfælde med forårets fedeste marked :)

  - Julie (Se min give-away! :) )

  SvarSlet
 7. Jeg synes også de er super fine.. Alma måtte meget gerne gå i en. Jeg tror altså det markedet bliver en dyr omgang for mig :-)
  Jeg tror egentlig jeg ville tage mange forskellige ting med som udgangspunkt. Jeg tror det er vigtigt at have ting i alle prisklasser som det vigtigste. Tror man sælger mere når kunden har en fornemmelse af det har jeg da råd til.. Men forstår da udemærket hvor svært det må være..

  SvarSlet
 8. Det kan du sagtens.. Jeg kommer jo også på markedet som udstiller og har en del kjolemodeller med - bl.a. også en forklædekjole. Men det er jo netop det fede- ingen laver ens tøj!
  Så ja, du skal da klart have nogle stykker med! ;)

  Kh Christina

  SvarSlet
 9. Ih hvor ER de bare søde ;o)

  SvarSlet
 10. Malene - Tak for de gode råd - jeg tror du har ret :-)

  Irene - Ja - og tak for komplimenterne :-) Og jeg lover dig, at der kommer billeder :-)

  Julie - Nej, jeg ved faktisk ikke, hvor mange som kommer, men jeg tror de har rigtig godt fat i markedsføringen de gæve markedsplanlæggere :-) Og øv med det marked du var på - det er vel trods alt sjovest, når der er mange potentielle kunder.

  Lykke - He - jeg kan da hurtig lave en med smølfelomme :-) Og sengetøj er så småt på vej til dig sammen med Gammel Smølf!

  Christina - Jamen så må jeg igang! Glæder mig meget til at se dine fine ting.

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare fantastiske - og de små detaljer er jeg helt pjattet med. Ta' dem med - kommer gerne og køber ;o)

  SvarSlet
 12. Ja, det skal du da! Nu har du jo givet sneak-peaks, så folk (læs: mig) kigger jo efter dem nu ;)

  Jeg sidder selv og i gang med et par forklæde kjoler, så det er dejligt med lidt inspiration.

  Glæder mig til at se Jeres bod.

  SvarSlet
 13. Uhh Mette hvor er de fine... bare så du ikke tror jeg stjæler dine ideer, vil jeg lige indskyde at jeg også har forklædekjoler med, de ligner dog ikke dine, så for min skyld er der plads til begge dele.

  SvarSlet
 14. Ja ja ja ja du skal - de er virkelig søde og et hit ;O)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...