torsdag den 7. april 2011

Jeg leger med smølfer!

Endnu et stykke smølfestof er landet i min postkasse. Det har jeg glædet mig til, for så kunne jeg lave puslespil og flere sengesæt. Men - det er da lige før stuen er for lille, når der både lægges op til et babysæt og et juniorsæt :-) Nu skal symaskinen i gang. Åh, hvor jeg nyder disse dage, hvor Karen nu er i vuggestuen fra 8.30 til 15 - og mor sysler!


10 kommentarer:

 1. Du får godtnok også nået at lave mange fine ting.
  God arbejdslyst

  SvarSlet
 2. Du er så flittig!

  God sysledag!

  SvarSlet
 3. Neej, jeg vidste slet ikke at man kunne få smølfe stof.. min store datter på snart 5 er helt vild med smølfer i tiden.. Hun siger: " Jeg samler på smølfer mor, og jeg har 4.. Jeg samler også på Barbapapa figurer, dem har jeg bare ikke nogen af endnu.. " ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint Mette... Sikke du får noget fra hånden!
  Jeg har sendt dig en mail:)

  SvarSlet
 5. jeg får helt sved på pande at alt det du har gang i ,men det er super fedt :) ville ønske jeg orkede lidt mere :)

  SvarSlet
 6. Hej Mette.
  Ja det er dejligt at have tid til at være alene med det kreative.. Super flot resultat... Jeg har sendt dig en mail, men skriver også lige her.. Så du kan få stuen igen..
  Kh
  Lykke

  SvarSlet
 7. Så fine trekk det blir!! Herlige motiver og farger. Jeg har et somligger og venter på den riktige "bakparten", men lappene er ellers ferdig montert...og så mangler bare tiden...

  Marit

  SvarSlet
 8. Hvor bliver det fint :) Lidt sjovt, at smølferne kommer igen -husker dem tydeligt fra min barndom :) Kh Dorte

  SvarSlet
 9. Endnu en gang er I bare søde - tak for alle jeres søde ord :-)

  Mht. smølferne. Det er jo gammelt stof fra de gode 80'ere. Og det er efterhånden godt peberet at få fat i :-( Men skønt når det lykkes at finde et fint stykke ude i verden. Det her kom helt fra USA.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Sikke skønne sæt;) Jeg har en masse skønt stof og kunne tænke mig at sy et par sengesæt til prinsesserne. Kan du henvise til en syopskrift eller har du måske lyst til at lave en DIY?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...