lørdag den 23. april 2011

Det begynder at ligne noget!

Når man nu ikke er sådan en hardcore, garvet markeds-stade-holder - men tvært imod med for første gang, så må man finde lidt alternative display muligheder. Jeg har fundet det lille sommerhus-tørrestativ frem og tænker, at det da er genialt til at fremvise sengetøjet? Og så i dagens anledning har jeg pyntet lidt ekstra op med alle de sager, der er blevet færdige i denne uge. Tidsplanen holdt, og det er virkelig skønt at se alle sagerne ligge der sammen - så begynder det at ligne noget? Og så gør det knap så meget, at det er om 2 uger, for nu er der da lidt at tage med :-) Og så er det ganske enkelt lidt vildt og overvældende at tænke på, at jeg for ca. 1 år siden syede mine første sting med en symaskine (folkeskolen undtaget) - og for endnu kortere tid siden forsøgte mig med en hæklenål. Det gør altså sejren en anelse større :-) Jeg ved, at I har set det hele før, så bær over med mig :-)

Og så er der vist ingen tvivl om, at vores bod bliver festlig, farverig, finurlig og måske lidt fjollet (i hvert fald os, der står bag disken!). Kig med hos de andre to dejlige damer, som du kan møde i Janes, Berits og min bod. Og så er Kirkesjov jo både undertegnede og min søster - så hun er der selvfølgelig også!
Og så lakker en uge i det svenske mod enden. Sverige har været godt for sjælen og ikke mindst produktiviteten. Det har jo været sommer hele ugen og ud over syslerierne, har der været skønne gåture, løbeture, god mad, påskefrokost, besøg, loppis og ikke mindst årets første solskoldning. Og dem kommer der flere af - jeg er meget bleg - tenderende til det blålige. Måske jeg er halv smølf?

8 kommentarer:

 1. Hehe, ingen smølfetendenser her, til gengæld lidt stress over det du har lavet. Plus alle vestene og bøjler osv. Mette for pokker, din produktive kvinde. ;)
  Det ser godt ud, og så er man vist en her som har travlt med stort T.
  Kom godt hjem fra Sverige!

  Kh Anne

  PS Pudsigt nok har jeg været igang med syning osv omtrent lige så længe som dig. Sådan nogle nybegyndere, hva? ;)

  SvarSlet
 2. Hold op hvor er det fint :)
  Jeg springer med på nybegynder holdet ;)
  Men jeg er opsat på at næste sommer, så er jeg også en af dem der har en bod :)

  SvarSlet
 3. Du er virkelig produktiv.... synes det ser fint ud med stativet. Glæder mig til at se det hele "LIVE"

  SvarSlet
 4. Anne - Ingen stress - nu har jeg jo set din stak super lækre bukser, så det skal nok gå! Og uhh - nu nævnte du lige bøjlerne. De er solgt, så jeg har pt. ingen! Det er jo i sig selv super fedt, men jeg vil jo gerne have nogle med, så der er stadig noget at tage fat på :-) Og ja - men vi er da nogle ret seje nybegyndere, hva?

  Mini ministeren - Elsker dit navn! Må ind og kigge hos dig :-)Hvorfor ikke allered til jul? Man skal jo være ambitiøs ikke?

  Lisa - Glæder mig til at vise dig det hele - nu hvor der er noget at vise frem :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Åh jeg ville ønske at jeg kunne kommet med til det marked men yngste datteren skal konfirmeres d.8. så jeg bliver i det nordjyske.....
  Det er så mange fine ting du har fået lavet.

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Se det kunne jeg jo faktisk godt overveje :)
  Slet ingen dum ide.
  Tusind tak for rosen og velkommen som læser :)

  SvarSlet
 7. Mette, hvor ser det bare gennemført ud. Man er slet ikke i tvivl om, at det er dine ting - super stilsikkert.

  Knus Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...