fredag den 25. marts 2011

To store ting!

1. Karen har taget sine første skridt! Og hun lagde hårdt ud - fra slet ikke at gå, vadede hun hele vejen gennem stuen. Sådan. Og så har det ene skridt ellers taget det andet. En helt ny verden åbner sig :-)

2. Karen har en elsket elefant, som hun ALTID sover med. Lige siden hun blev født, har den været ved hendes side. Da hun skulle i seng var den væk. Hvordan kan noget blive væk på 65 kvm? Vi har kigget alle steder - selv i toilettet. Den er væk. Normalt falder hun i søvn, når hovedet rammer puden. I dag tog det en time... er spændt på hvad der sker, hvis hun vågner. For den er stadig væk!!? Nogen der har set den?

7 kommentarer:

 1. Tillykke med de første skridt - og nej, jeg har ikke set elefanten ;-) Men for dælen, hvor kunne jeg lige forestille mig, hvordan det må være at skulle putte uden barnets yndlings putte-ting :-(

  SvarSlet
 2. Fedt med mange skridt i træk. Hvis jeg møder elefanten, så ved jeg hvor den hører til.

  Må virkelig ud og købe en ekstra Øf til Svesken

  SvarSlet
 3. Kig under alle tæpper, dyner osv.! Der finder jeg altid de bamser vi mangler:-)

  SvarSlet
 4. at se sit barn tage sine første skridt er stort jeg har nu set det 5 gang og det har været stort hver gang , men det største er at høre sit bare sige " mor jeg elsker dig" så smelter man bare ,så glæd dig :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med de første skridt - Det er så STORT:).
  Krydser fingre for at elefanten hurtig dukker op igen

  SvarSlet
 6. Tillykke, de første skridt er bare så stort...sidder her og smiler ved tanken...kan se hende stolpre afsted på de små ben....håber hendes elefant dukker op igen, det er en meget stor sorg, at miste sit nussedyr!

  SvarSlet
 7. Åh ja - de første skridt var STORT! Simpelthen så sødt at se hende stavre afsted med det mest stolte ansigtsudtryk ever :-)

  Og tak for råd om at finde elefant. Jeg tror, jeg fik mange ekstra grå hår i går - men til morgen lå den..... i opvaskemaskinen!? Men det vigtigste er, at den er fundet :-)

  Må overveje at købe en dublet!

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...