torsdag den 31. marts 2011

Nogle gange er 24 timer ikke nok

Sådan er det i denne uge. Arbejdet fylder enormt i denne uge, men sådan er det, når der er deadlines og store projekter. Fedt og spændende, men tidskrævende :-) I går havde jeg en kl. 4 - 23 arbejdsdag i Bruxelles, så føler i dag, at det ikke kun er sommertid, der har stjålet min tid. Så I kan nok gætte, at det ikke er det kreative, der fylder i disse dage. Og det lysner vist ikke før weekenden...


Indtil da må I muntre jer med at få smidt de sidste lodder i min give away om det skønne børnetøj - det kan du gøre her. Jeg satser på at tidsplanen om at trække lod i morgen aften holder :-)

Og elles vil jeg opfordre til, at klikke ind på min underside om give aways. Der er seriøst nogle lækre sager at vinde for tiden!!

Og hvis du slet ikke ved, hvad du skal give dig i kast med, så kan du jo kigge på indlægget fra igår - så lover jeg, at der er inspiration og ideer til at fylde en gråvejrsdag!


Hav en super dag alle sammen!

1 kommentar:

 1. Søde Mette, jeg har ventet på at høre de ord fra dig ;o) Nej spøg til side. Er bare så imponeret over hvor meget i småbørnsmødre når på kreafronten. I viser den ene lækre ting frem efter den anden, og jeg bliver helt forpustet ved tanken om alt det i når, samtidig med at I har 1, 2, 3 eller flere børn.
  I er så seje.
  Og det er fuldt forståeligt at tiden engang imellem kan føles for kort når man skal jonglere med det hele på én gang.

  Nu er det heldigvis snart weekend og påskeferien er også lige om hjørnet. Så bliver der forhåbentlig lidt tid til det der må nedprioriteres lidt nu.

  Kh. Irene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...