mandag den 28. marts 2011

STOR fan af sommertid - og endnu et sængesæt på vej

Min dom er klar - sommertid er fantastisk! For særste gang i maaaange måneder sov Karen stadig, da vækkeuret ringede 6.15. Og ja - jeg ved godt at kl. så i princippet kun var 5.15, men den sidste lange tid, er hun stået op mellem kl. 5.00 og 5.30. Og hun kom i seng til normal tid kl. 19 (18 gammel tid) - og ikke en gang et pip har man hørt i løbet af natten! Jeg måtte ind og kigge til hende for liiige at se om hun trak vejret :-) Det gjorde hun. Og jeg nåede i bad, Henrik nåede i bad, vi spiste mogenmad - og måtte så vække hende kl. 7. Det ville ikke gøre mig noget, hvis det er en ny trend, men så heldig er man nok ikke....

Hvordan har jeres unger reageret på, at vi har stillet uret en time frem?

Og så er der blevet klippet til endnu et skøøøøønt sæt babysengetøj. Denne gang er det i gule og brune nuancer. Jeg kan ikke få lov at uploade billeder?? De må komme i aften. Men hvad er det egentlig for noget med de billeder? Mange af de indlæg jeg har været inde og læse hos andre mangler billeder. Enten er der bare blank skærm, eller også er der små røde krydser.... det er da super irriterende?

5 kommentarer:

 1. Det er mega-irriterende med de billeder! Jeg har ikke selv haft problemer med at lægge ud i går, men har også set røde krydser flere steder. Virkelig træls. Selvfølgelig mest for dem, der gerne vil vise frem, men altså også en del for dem, der nyder at følge med. Æv.

  SvarSlet
 2. Hejsa,
  Jeg ved heller ikke helt hvad der foregår. Her er frustrationen total for min mail driller også. Har prøvet at maile dig angående det sengesæt i juniorstørrelse med smølfer.. Tror ikke jeg kan vente til markedet og hvad nu hvis en anden får købt det for næsen af mig.. Nå men mailen går ikke igennem.. Så måske du gider mail mig så vi kunne aftale nærmere?! (lykkehot@ofir.dk)
  Kh
  Lykke

  SvarSlet
 3. Mine teenagere er KOMPLET ligeglade med sommertid - men tro mig, jeg var også en tilhænger, da vi midt i nattevagten kunne se uret vandre en hel time fremad. Dét var til at forstå.

  SvarSlet
 4. Ja herhjemme er vi også glade for sommertid. Jeg var mest spændt på, om Frida ville kunne sove mens det stadig var lyst udenfor når hun blev puttet. Det ville hun gerne. Hun er godt nok også syg, måske mærker vi det først rigtig når hun er på toppen igen.
  Men i morges måtte Frida også vækkes, hvilket ellers ALDRIG sker hjemme hos os:)

  SvarSlet
 5. Dejligt med lidt sommertidshistorier :-) Her er jeg helt oppe og køre over, at hun også i dag tog 12 timer i streg... to dage i træk - det nærmer sig en trend, som jeg meget hurtigt kunne vænne mig til :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...