søndag den 13. marts 2011

Regnbue til dine nøgler

Der har været ild i hæklenålen i weekenden. Jeg har brudt min hjerne med, hvordan jeg kunne fremstille noget enkelt og til små penge til markedet - og alligevel fint og ikke mindst mig! Her har I resultatet - en regnbue af nøgleringe! Min garnbeholdning er på ingen tid gået fra ingenting til super mange lækre farver. Og der er flere endnu.... de er bare stadig på garnnøgleform :-)

Så på denne søndag morgen (hvor vi har været oppe kl. 5 og bare ventet på lys til at tage billeder) får I lidt forår til øjet ....

12 kommentarer:

 1. Så fint, det er dejligt med de mange farver!

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er du produktiv :-) Rigtig fine farver og en super god ide.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. dejligt med farver og jeg glæder mig til at se dine fine ting på det markedet til maj ... kan næste ikke vent på det snart bliver maj kom nuuuu :)

  SvarSlet
 4. Kjempefine nøkkelringer!! Supert med sånne småprodukter på marked - jeg kjøper alltid sånne småting:) Disse var superfine og friske i fargene.

  Marit

  SvarSlet
 5. De er superfine - og en god idé med små ting, hvor den store pung ikke nødvendigvis behøver at komme frem.

  SvarSlet
 6. Flotte farger på nøkkelringene dine! Smart å lage noe som ikke er så dyrt også, ja. Blir nok en suksess på markedet:)

  SvarSlet
 7. Skønne farver og god idé. Det er nu en dejlig følelse at være produktiv ikke?

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare skønne!!
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 9. Sååå fine og lækre farver ;)
  Julie

  SvarSlet
 10. Fedt at I kan li´ dem :-) Og tusind tak for jeres søde kommentarer - det giver virkelig mod på tanden!

  Og jeg kan godt vente lidt endnu inden det er markedstid - synes ikke jeg er helt klar endnu :-) Men bliver man nogensinde det? Synes jeg bliver ved at få nye ideer....

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Det er nogle rigtig flotte nøglebånd du laver. Skønne farver, og virkelig flot og ensartet hæklet! Fin blog i øvrigt:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...