mandag den 14. marts 2011

På opfordring....

... kommer her lidt billeder af hvordan nøglesnorene afsluttes ved spændet.

Jeg syer dem sammen i kanten - med samme farve, som der er brugt til at hækle kant. Jeg håber, at I kan se princippet - men simpelthen bare syet sammen med almindelige sting op langs kanten indtil rundingen i enden af snoren. Her syes så henover, så rundingen også syes fast på den underliggende snor - og herefter ned langs den anden kant. Giver det mening?


6 kommentarer:

 1. Hej Mette ;)
  Hvor er de fine, dine nøgleringe. Hvis man nu kunne tænke sig ligesådan en, som på billedet, hvor meget skal du have for den? Altså den grønne med hjerterne? Så flot lavet!
  Tusind tak for sidst. Tiden fløj bare afsted. Glæder mig til næste gang.
  Knus fra Astrid

  SvarSlet
 2. Hej Mette,
  Ja, hvor er den bare super flot! Hvor meget skal du have for sådan en på billedet - det kunne jeg også godt tænke mig at vide :-)
  Kh. Ann-Britt

  SvarSlet
 3. Hej Astrid og Ann-Britt

  Jeg tager 190 kr. for en nøglesnor - I siger bare til!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Den er bare så fin! Tak for billedet.
  Mvh Maria Kirkeby

  SvarSlet
 5. Jamen så vil jeg da gerne bestille sådan en ;) så siger du bare til, når den er færdig og så kigger jeg lige forbi sammen med Lasse. Så kan jeg også se de andre lækre ting du har lavet :)
  Knus og god aften fra Astrid

  SvarSlet
 6. Astrid - det er bare en aftale!

  Maria - Tak - og velkommen til :-) Jeg har læst med hos dig nogen tid, og jeg håber, at du kan finde lidt inspiration her, som jeg har fundet masser hos dig!

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...